Kan ik als starter Financial Leasen?

Het is een vraag die door veel beginnende ondernemers wordt gesteld: Kan ik als starter een auto leasen? Bij Financial Lease For You is dit in de meeste gevallen mogelijk, dankzij de soepele leasecriteria voor starters. Uiteraard dient lenen wel verantwoord te zijn, daarom kijken we samen naar jou naar de mogelijkheden.

Financial Lease voor startende ondernemers

Als startende ondernemer wil je bouwen, groeien en je geld investeren aan zaken waarvoor een investering écht noodzakelijk is omdat je er geld mee kunt verdienen. Denk aan een bedrijfsvoorraad, apparatuur, etc.. De mogelijkheid om te investeren in deze goederen wordt beperkt als je een groot bedrag eigen geld stopt in de, wel noodzakelijke, aanschaf van een auto. Financial Lease is daarom voor veel ondernemers een uitkomst. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en bent niet in één keer een groot deel van je kapitaal kwijt.

Soepele acceptatiecriteria

Veel aanbieders doen echter het liefst zaken met ondernemingen die minstens 3 jaar actief zijn. Dit geeft ze meer zekerheid dat de lessee (leasenemer) de afbetaling kan blijven voldoen. Tegelijkertijd maakt dit het voor startende ondernemers vaak lastig om een auto te leasen. Bij Financial Lease For You werken we met veel financiers die soepele acceptatiecriteria hanteren zodat ook startende ondernemers een auto kunnen leasen. Dit kunnen wij aanbieden doordat wij de prijzen en leasevoorwaarden bij een groot aantal leasemaatschappijen controleren.

Kortom, ook als je kort staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nemen wij je aanvraag in behandeling. Afhankelijk van je Financiële situatie kan het zijn dat de financier een hogere aanbetaling verwacht. De leasemaatschappij wilt namelijk zeker zijn dat jij de afbetaling op de financiering kan blijven voldoen. En met een hogere aanbetaling wordt de maandelijkse afbetaling lager.  Wanneer dit het geval is, zullen wij de mogelijke opties samen met je doornemen.

Samengevat:

  • Ja, we kunnen je helpen met Financial Lease ook al bestaat je bedrijf nog maar heel kort
  • We nemen de mogelijkheden met je door als de financier aanvullende vragen heeft of eisen stelt.

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid

Binnen 1 dag zekerheid

Persoonlijke service

Persoonlijke service

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}