Financial Lease Offerte Vergelijken!

Heb je meerdere Financial Lease offertes ontvangen? Vergelijk dan niet (alleen) het maandbedrag, maar juist het rentepercentage. De rentekosten zijn de échte kosten van de financiering. 

Hoe werkt de rente calculator? 
Stap 1: Pak je offerte erbij.
Stap 2: Vul de bedragen in de calculator.
Stap 3: Bereken het rentepercentage én wat je kan besparen!

Let op: Heb je nog géén offerte of berekening? Gebruik dan onze andere Financial Lease Calculator.

Vergelijk geen appels met peren. Verschillende Financial Lease aanbiedingen vergelijken is vaak lastiger dan het lijkt. Wanneer het leasebedrag, de slottermijn óf de looptijd van elkaar verschillen ben je al appels met peren aan het vergelijken. En wanneer het gaat om verschillende auto’s dan is eerlijk vergelijken al helemaal niet mogelijk met het maandbedrag!

Daarom is het belangrijk om de Financial Lease rentetarieven te vergelijken. Dit zijn de échte kosten de financiering. Helaas geeft bijna geen enkele aanbieder informatie over het rentepercentage. Niet op de website, in de offerte of het contract. Zo belooft iedereen het laagste maandbedrag, maar geeft bijna niemand je de optie om dit zelf na te rekenen. Daarom hebben wij de ‘rente calculator’ ontwikkeld. Hiermee bereken je zelf eenvoudig de rente die jou is aangeboden in een offerte of contract. Zo kun jij zelf nakijken waar je écht de goedkoopste financiering ontvangt.

Hoeveel rente betaal je? Bereken het zelf.

Bereken

Financial Lease kosten vergelijken. Waarom zijn de verschillen soms zo groot?

Teveel betalen is nooit leuk. Ook met Financial Lease aanbiedingen loop je het risico om onnodig hoge kosten te betalen. De reden hiervoor is dat het rentepercentage dat jou wordt aangeboden in een leaseofferte- of aanbieding enorm kan verschillen. Zo kunnen deze percentages verschillen van 5,49% tot maar liefst 10,99% voor éxact dezelfde financiering. Afhankelijk van de hoogte van de financiering kan je hiermee honderden tot (echt!) zelf duizenden euro’s besparen.

"Hoe kan het dat deze rentepercentages zo enorm verschillen als het product exact hetzelfde is?"

Ondoorzichtige rentepercentages | De Financial Lease markt is enorm intransparant! Bij particuliere financieringen zijn aanbieders bij de wet verplicht om rentepercentages te vermelden, maar bij ondernemers wordt nog steeds verwacht dat ze dit zelf berekenen. Omdat hier bijna geen tools beschikbaar voor zijn komt het echter relatief weinig voor dat mensen dit daadwerkelijk doen. Om deze reden denken een hoop Financial Lease aanbieders dat ze hoge rentepercentages kunnen rekenen, en in werkelijkheid komen ze hier in de meeste gevallen mee weg.

Hoe werkt de Financial Lease rente calculator?

De rente calculator berekent het rentepercentage in een Financial Lease offerte of contract. De berekening is eenvoudig gemaakt, er zijn slechts 4 bedragen nodig. Neem deze gegevens goed over uit de offerte om ervoor te zorgen dat je het rentepercentage juist berekent. Hieronder vind je een korte toelichting van de benodigde gegevens:

Leasebedrag: Het leasebedrag is het bedrag dat je gaat financieren. In de meeste offertes wordt dit bedrag ook het ‘leasebedrag’ genoemd. In contracten hebben ze het vaak over het ‘onbetaald  gedeelte van de koopprijs’ of ‘het te financieren bedrag’.

Slottermijn: De slottermijn is het restbedrag dat overblijft aan het einde van het contract. De slottermijn betaal je samen met de laatste maandtermijn, waarna de auto volledig jouw eigendom is.

Looptijd: De looptijd is de duur van de overeenkomst, meestal uitgedrukt in maanden.

Maandbedrag: Het maandbedrag (of maandtermijn) is het bedrag dat je maandelijks betaalt om de financiering af te lossen. 

Betaal je teveel, dan krijg je een afbeelding te zien zoals hier rechts weergegeven. Dit is een berekening van een echte klant, die op een financiering van € 13.000 euro maarliefst € 1.750,- euro had kunnen besparen voor exact hetzelfde product.

Financial Lease Aanbieding vergelijken

Berekening van klant die € 1.750 euro kon besparen voor exact dezelfde financiering.

Nog geen offerte? Financial Lease Berekenen

Heb je al een bedrijfsauto gevonden maar nog geen (scherpe) prijsberekening? Laat ons je helpen! Met behulp van onze Financial Lease Calculator (let op: dat is dus niet bovenstaande rente calculator) bereken je eenvoudig het maandbedrag voor de auto die je op het oog hebt! We garanderen het laagste maandbedrag en laten je direct zien met welke rente we rekenen. Wel zo fijn!

Dáárom kiezen ondernemers voor Financial Lease For You...

Laagste Prijs Garantie - dus altijd de scherpste prijs

Géén bemiddelings- of administratiekosten

Binnen 1 werkdag zekerheid over de goedkeuring

Jarenlange ervaring en meedenkende support 

... en wij zijn trots op de ervaringen die ondernemers met ons delen!

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken