Skip to main content Skip to footerFinancieren en verzekeren

Meer auto's verkopen? Dat doen we samen.

 

Meer verkopen begint bij blije klanten. Als autobedrijf bied je daarom de klant een goede prijs/kwaliteit verhouding, expertise en natuurlijk uitstekende service. Bij Financial Lease For You en Captive Finance helpen we je graag nog een stap verder in het ontzorgen van zowel jou als de klant op het gebied van financieringen en verzekeringen. Want ook op dat gebied verdient jouw klant de beste service.

Contact#1 Persoonlijke service

#2 Transparant leasen

#3 Scherp aanbod

#4 Alle expertise op 1 plek

All-in-one partner van autobedrijven

Met 3 verschillende diensten helpen we je altijd het maximale uit je verkoopkansen te halen. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten verzorgen we financieringen en verzekeringen. Zo kan de klant bij jouw autobedrijf voor alles auto-gerelateerd aankloppen. Kies zelf van welke diensten je gebruik wil maken.

Zakelijke auto financiering
Financial lease

Particuliere auto financiering
Huurkoop

Verzekeringen
Zakelijk & particulier

Heb je een (potentiele) klant in de showroom die interesse heeft in de aanschaf van een auto met behulp van een zakelijke of particuliere financiering? In 4 eenvoudige stappen helpen we de klant met de financiering en jullie met de verkoop van de auto.

Stap 1
Via ons eenvoudige aanvraag systeem (of desgewenst een andere route) geef je ons de autodetails en financiering wensen door. Wij gaan bij diverse financiers uitzoeken wat de leasemogelijkheden zijn.

Voor een zakelijke financiering zijn meestal geen jaarcijfers nodig. Voor particuliere klanten zijn er wel aanvullende documenten nodig, dit bespreken wij dan met de klant.

Stap 2
Krijgt de klant een goedkeuring dan informeren wij jullie en/of de klant hierover. Als de auto en financiering naar wens zijn dan bevestigd de klant de koop van de auto.

Stap 3
Na tekenen van de koopovereenkomst laten wij de leaseovereenkomst opmaken. Hiervoor zijn meestal alleen een verkoopfactuur en kopie rijbewijs en bankpas van de klant nodig.

Stap 4
Binnen 1-2 werkdagen ontvangen autobedrijf en klant de leaseovereenkomst. Na ondertekening zal de financier het kredietbedrag overmaken aan het autobedrijf. Heeft de klant ook zijn eventuele aanbetaling voldaan, dan kan daarna levering plaatsvinden.

Wanneer en klant een auto koopt doet hij er altijd goed aan om verschillende verzekeringsoffertes op te vragen. Prijzen kunnen aanzienlijk verschillen, ook als je al een poosje bij dezelfde verzekeraar zit ben je niet altijd het voordeligst uit. 

Veel mensen vinden offertes vergelijken echter niet leuk, begrijpelijk, het kost tijd en waarschijnlijk is het niet hun gebied van expertise. 

Gelukkig kunnen wij klanten helpen met vergelijken. Wij gaan voor de klant rekenen bij een een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en de klant ontvangt de 3 beste offertes.

Zo kost het de klant geen moeite en nog beter... een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend.

En jij als autobedrijf? Je hoeft ons alleen aan te geven dat de klant interesse heeft in een verzekeringsofferte en wij nemen je al het werk uit handen. Sluit de klant de verzekering dan ontvang je van ons een leadfee!

Daarom samenwerken met Financial Lease For You

Natuurlijk bieden we een overzichtelijk en eenvoudig aanvraagsysteem, hanteren we een mooie provisieregeling en bestaat ons team uit louter experts die service hoog in het vaandel hebben. Dat maakt het voor autobedrijven fijn om met ons samen te werken en zo creëren we een win-win situatie.

Maar een echt goede samenwerking begint met prettige communicatie, goede bereikbaarheid en snelle terugkoppeling. En dat krijg je ook bij ons!

En het beste? Samenwerken is gratis en vrijblijvend. Iedere dag doen we ons uiterste best om klaar te staan voor de klant en onze partners. Daarmee wordt en win-win eigenlijk een win-win-win.

Beste provisieregeling
50/50 provisie deling en geen kosten.

Brede expertise
Met financieren en verzekeringen onder 1 dak. Wel zo fijn.

Snelheid - binnen enkele dagen lease afronden!
Dankzij een team met 18 ervaren lease- en verzekeringsadviseurs en samenwerking met 6 leasemaatschappijen.

Gemak
Gebruik ons unieke aanvraagsysteem en diverse tools voor promotie in de showroom of op je website.

Klanten beoordelen ons met een 9,6

teamfoto fl4y

Kunnen wij jou ook van dienst zijn?
Bel 085-0012770 of WhatsApp ons.

Stimuleer de verkoop met handige tools

Zakelijke auto financiering
Financial lease

inlog systeem

  • 1 systeem voor alle diensten
  • Overzichtelijk al je leads beheren
  • Makkelijk documenten uploaden

Zakelijke auto financiering
Financial lease

inlog systeem

  • 1 systeem voor alle diensten
  • Overzichtelijk al je leads beheren
  • Makkelijk documenten uploaden

Zakelijke auto financiering
Financial lease

inlog systeem

  • 1 systeem voor alle diensten
  • Overzichtelijk al je leads beheren
  • Makkelijk documenten uploaden

Heb je een vraag?

Onze leaseadviseurs zitten voor je klaar

Over ons

logo fl4y

Financial Lease For You is online intermediair op het gebied van Financial Lease. Dankzij onze expertise en snelle en transparante handelswijze zijn we een gewaardeerd partner van menig ondernemer in Nederland. We werken samen met diverse financiers zodat we altijd het maximaal haalbare financiele plaatje voor klanten kunnen realiseren. Financial Lease For You is een label van Captive Finance.

logo fl4y

Captive Finance is opgericht door en voor autobedrijven en is onafhankelijk bemiddelaar bij een groot aantal financierings- en verzekeringsmaatschappijen. Wij bemiddelen in autofinanciering- en verzekeringen en ondersteunen zowel merkdealers als universele autobedrijven met de (administratieve) afhandeling, klantcontact, rapportages en advies. Door onze gezamenlijke inkoop en uitgebreide kennis van de branche bieden wij de klant altijd de gewenste oplossing en stimuleren wij de verkoop bij onze partners.

Een greep uit onze partners