Wat betaal ik voor een auto die ik elders heb gevonden? Gebruik de leasecalculator!

Ook wanneer je de ideale bedrijfsauto buiten onze leasevoorraad hebt gevonden helpen wij je graag met de scherpste Financial Lease. Met behulp van de leasecalculator bereken je zelf eenvoudig je maandtermijn. Heb je een vrijblijvende aanvraag gedaan voor de financiering, dan verloopt het traject verder hetzelfde als wanneer je de auto op onze site zou hebben gevonden. Zo betaal je bij ons nooit administratie- en/of bemiddelingskosten en profiteer je van dezelfde scherpe rente. Heb je de aanvraag gedaan via de leasecalculator, dan doen wij bij verschillende financiers navraag of ze jou de financiering kunnen verstrekken. Zoja, dan hoor je snel van ons en helpen we je graag verder!

De eerste transparante leasecalculator

Wil je er zeker van zijn dat je als ondernemer of ZZP’er niet teveel betaalt voor de Financial Lease, dan bereken je het maandtermijn met een transparante leasecalculator. Veel Financial Lease aanbieders claimen wel het laagste maandtermijn te bieden, maar vermelden vervolgens nergens met welke rente(regels) ze rekenen. Raar, want dit zijn de echte kosten van de Financial Lease. Wij zijn van mening dat je altijd uit moet kunnen gaan van een eerlijke berekening, geen vage ‘vanaf’ prijzen zonder toelichting. In onze leasecalculator vermelden we dan ook altijd het rentepercentage én met welke renteregels we werken. Verder hebben we hier uitgebreid toegelicht met welke rente we kunnen rekenen in diverse situaties.

Dáárom kiezen ondernemers voor Financial Lease For You...

Laagste Prijs Garantie - dus altijd de scherpste prijs

Géén bemiddelings- of administratiekosten

Binnen 1 werkdag zekerheid over de goedkeuring

Jarenlange ervaring en meedenkende support 

... en wij zijn trots op de ervaringen die ondernemers met ons delen!

Vergelijk en check gratis hoeveel jij kunt besparen!

Heb je ergens anders een Financial Lease offerte ontvangen en ben je benieuwd of het goedkoper kan? Upload dan hieronder je offerte en binnen 1 werkdag ontvang je van ons een nieuw voorstel. Zo weet je zeker dat je het scherpste aanbod hebt.

Vul de bedrijfsnaam in
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw e-mailadres in
Onze dienstenwijzer en privacyverklaring vind je onderaan onze website.
Graag uw akkoord

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken