Eenvoudig Financial Lease berekenen met onze leasecalculator

Heb je de ideale auto gevonden buiten onze leasevoorraad? Geen probleem, ook dan helpen we je graag met de scherpste financiering! Bereken met onze leasecalculator eenvoudig jouw maandtermijn en vraag vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons terugkoppeling op jouw lease mogelijkheden.

Hoe werkt de leasecalculator?

Financial Lease biedt ondernemers de vrijheid om zelf de hoogte van het maandtermijn te bepalen. Vul in de leasecalculator de prijs van de auto in, het bedrag dat je zelf wil aanbetalen en kies een gewenste looptijd en slottermijn. De leasecalculator geeft je vervolgens het bijbehorende maandtermijn en wanneer deze naar wens is kan je vrijblijvend een leaseaanvraag doen.

Vrijblijvend aanvragen | Wanneer je een Financial Lease offerte aanvraagt zorgen wij dat deze door één of meerdere financiers wordt beoordeeld. Binnen 1 werkdag hoor je of de Financial Lease is goedgekeurd. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Liever vrijblijvend aanvragen met persoonlijk contact?  


          Lease expert Cornelis  Lease expert Daan


Cornelis en Daan helpen je graag!
Bel 085-0012770 of  Whatsapp ons.

We zijn trots op de ervaringen die ondernemers met ons delen!

Wat betaal ik voor een auto die ik elders heb gevonden? Gebruik de leasecalculator!

Ook wanneer je de ideale bedrijfsauto buiten onze leasevoorraad hebt gevonden helpen wij je graag met de scherpste Financial Lease. Met behulp van de leasecalculator bereken je zelf eenvoudig je maandtermijn. Heb je een vrijblijvende aanvraag gedaan voor de financiering, dan verloopt het traject verder hetzelfde als wanneer je de auto op onze site zou hebben gevonden. Zo betaal je bij ons nooit administratie- en/of bemiddelingskosten en profiteer je van dezelfde scherpe rente. Heb je de aanvraag gedaan via de leasecalculator, dan doen wij bij verschillende financiers navraag of ze jou de financiering kunnen verstrekken. Zoja, dan hoor je snel van ons en helpen we je graag verder!

De eerste transparante leasecalculator

Wil je er zeker van zijn dat je als ondernemer of ZZP’er niet teveel betaalt voor de Financial Lease, dan bereken je het maandtermijn met een transparante leasecalculator. Veel Financial Lease aanbieders claimen wel het laagste maandtermijn te bieden, maar vermelden vervolgens nergens met welke rente(regels) ze rekenen. Raar, want dit zijn de echte kosten van de Financial Lease. Wij zijn van mening dat je altijd uit moet kunnen gaan van een eerlijke berekening, geen vage ‘vanaf’ prijzen zonder toelichting. In onze leasecalculator vermelden we dan ook altijd het rentepercentage én met welke renteregels we werken. Verder hebben we hier uitgebreid toegelicht met welke rente we kunnen rekenen in diverse situaties.

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken