Voor het eerst leasen? Wij helpen je graag!

Wil je voor het eerst leasen maar ben je nog niet helemaal zeker of het bij jou (situatie) past? Twijfel je nog tussen leasen en kopen, of wil je jezelf gewoon wat beter inlezen? Dan ben je hier op de juiste plek. Omdat Financial Lease veel verschillende aspecten kent, hebben wij de belangrijkste punten voor jou verzameld. Nieuw met Financial Lease? Hieronder vind je per onderwerp alles wat je moet weten om een goede keuze te maken voor jouw (eerste) Financial Lease.

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een vorm van zakelijke financiering. Een leasemaatschappij financiert de aankoop van de bedrijfsauto, waarna deze door de leasenemer wordt afbetaald over een afgesproken periode. De auto komt op de balans van de onderneming en jij bent direct economisch eigenaar, waardoor je profiteert van diverse fiscale voordelen. Met Financial Lease ben je aan het eind van de contractsduur volledig eigenaar (economisch + juridisch) van de auto, in tegenstelling tot Private Lease waarbij je de auto na de looptijd weer inlevert. 

Lees meer Vragen?

Eerste Financial Lease

Hoe werkt het?

Met Financial Lease betaal je altijd een vast maandbedrag over de gehele looptijd van het contract. De hoogte van het maandbedrag bepaal je zelf vooraf, op basis van de aanbetaling, slottermijn en looptijd. Je kan maximaal het aankoopbedrag van de auto excl. BTW financieren. Je bent dus verplicht minimaal de BTW aan te betalen. De BTW kan worden teruggevorderd bij de eerstvolgende belastingaangifte.

In het Stappenplan leggen we uit hoe het traject verloopt, van aanvragen tot wegrijden. Al nieuwsgierig naar de kosten van Financial Lease? Bereken deze dan in de calculator.

Stappenplan Calculator

video

video

Voordelen

 Direct economisch eigenaar van de auto

Profiteer van fiscale voordelen

Behoud van liquiditeit

Zekerheid met vast maandtermijnen

Eenvoudig en snel afgesloten

Nadelen

Reparatie-, onderhouds- en verzekeringskosten niet inbegrepen

Je betaalt rente over de financiering

Leasen of kopen?

Deze beslissing is afhankelijk van jouw voorkeur en (financiële) situatie. Met leasen behoud je kapitaal voor andere bedrijfsinvesteringen, terwijl kopen je direct 100% eigenaar maakt. Lees hier meer.

Onze tips

Overtuigd van alle voordelen en ga je voor het eerst leasen? Dan delen wij graag een aantal tips met je. 

1) Let op de rente die je afspreekt. De rente heeft grote invloed op jouw maandbedrag. Daarom zijn wij daar graag transparant over en is deze altijd voor jou zichtbaar, ook in de calculator. De meeste aanbieders beloven wel openheid, maar informeren je pas over het rentepercentage in het definitieve contract. Wanneer je dan alleen het maandbedrag controleert, kun je opeens honderden euro's duurder uit zijn. In dit voorbeeld zie je hoe dat kan gebeuren. Dus tip; vraag altijd naar het rentepercentage.

2) Wees bedacht op bijkomende kosten. Wanneer je een berekening maakt in een online calculator, zorg dan dat de rente die hiervoor wordt gebruikt ook geldt als de Financial Lease wordt goedgekeurd. En kies niet voor een aanbieder die administratiekosten rekent.

3) Vergelijk verschillende aanbiedingen met dezelfde voorwaarden. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Zorg dat het totale leasebedrag, de looptijd en de slottermijn hetzelfde zijn, zo vergelijk je geen appels met peren.

 

Financial Lease For You: 4 garanties

Laagste prijs garantie

Wij zijn er 100% van overtuigd dat je bij ons profiteert van de laagste rente en het scherpste maandbedrag. Daarom matchen wij het aanbod én ontvang je € 150,- als je toch een beter aanbod vindt.

Lees meer

Altijd transparant

De beste keuze maak je met juiste informatie. Daarom zijn wij altijd transparant. Zo laten wij bij de berekening van jouw maandbedrag direct zien welk rentepercentage je betaalt.

Lees meer

Binnen 1 dag zekerheid

Binnen één werkdag (meestal zelf een paar uur) hoor je van ons of je Financial Lease aanvraag is goedgekeurd. Zo weet jij waar je aan toe bent en is de Financial Lease snel geregeld. 

Persoonlijke service

Heb je vragen, dan is het wel zo fijn als er iemand meedenkt. Wij hebben jarenlange ervaring met Financial Lease en helpen je graag. Neem dus gerust contact op! 

Contact

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken