Zakelijk Auto Leasen: Zo geregeld, zonder zorgen

met onze 4 unieke leasegaranties

Het is makkelijk roepen dat je de goedkoopste bent, of de snelste, of de beste Financial Lease aanbiedt. Maar hoe kan jij er als ondernemer zeker van zijn dat je voor de juiste leaseaanbieder kiest, een partij die zijn belofte ook echt waarmaakt? Het is een goede reden voor jou om achter je oor te krabben en jezelf de vraag te stellen: Wie kan mij het beste helpen met de Financial Lease voor mijn nieuwe bedrijfsauto

Wij geloven en beloven deze partij voor jou te zijn. Dankzij onze ervaring kennen wij de vragen en mogelijke onzekerheden die ondernemers kunnen hebben bij hun keuze voor Financial Lease. Daarom bieden wij iedere ondernemer 4 leasegaranties om deze onzekerheden weg te nemen. En zodat je er zeker van kan zijn dat wij ook echt doen wat we beloven, vind je op deze pagina voor iedere leasegarantie het bewijs hoe we dit waarmaken.

#1 Een persoonlijke partner
#2 De meest transparante leaseaanbieder
#3 Een scherpe Financial Lease prijs
#4 Maak kennis met onze expert(ise)
Bonus: Wist je dat

Online is onpersoonlijk en afstandelijk? Niet bij ons!

#1 Een persoonlijke partner

Vast contactpersoon
Vanaf je eerste contact met ons krijg je 1 vast contactpersoon. Zo weet je zeker dat je altijd ‘verder kan gaan waar je was gebleven’. Zo hoef je nooit 3x hetzelfde verhaal te vertellen en kunnen wij optimaal met je meedenken.

Korte lijnen = snelle oplossingen
Wij houden van bellen. In persoonlijk contact leren we jouw wensen beter kennen en kunnen we vaak anticiperen op eventuele vragen die je misschien hebt. Daarnaast kan je met een (kort) belletje vaak sneller schakelen, zo ben jij het snelst geholpen.

Heb je liever per mail of whatsapp contact? Dat is natuurlijk geen probleem! Ook daar houden we van, want afspraken die je op papier hebt staan vergaan niet.

Meedenken en ontzorgen
Onze belangrijkste taak als lease-experts? Ondernemers transparant informeren en ontzorgen op het gebied van auto financieringen. En kies je vervolgens voor Financial Lease, dan nemen we jou het (papier)werk uit handen. Daarom doen wij altijd net dat extra belletje; bijv. om een factuur op te vragen bij het autobedrijf of om een uitbetaling te bespoedigen bij de financier.

Leasegaranties - Persoonlijke service

Jouw nieuwe bedrijfsauto staat in onze leasevoorraad.

Leasegaranties - Transparant financieren

Ontransparante aanbieders vermijden? Goed plan, wij helpen je!

#2 De meest transparante leaseaanbieder

Geen cowboy praktijken dankzij duidelijke renteregels
Bij Financial Lease For You werken we met vaste ‘renteregels. Dat geeft jou vooraf duidelijkheid over de kosten van de financiering. Op deze manier weet je zeker dat je ‘cowboy’-praktijken van onbetrouwbare leaseaanbieders, waarbij je een ondoorzichtig hoge rente krijgt aangesmeerd, voorkomt.

Uniek: rentecalculator
Omdat de meeste leaseaanbieders opzettelijk niks vermelden over de kosten van de financiering hebben wij een rentecalculator ontwikkeld. Heb je verschillende leaseoffertes ontvangen? Gebruik deze calculator dan om zelf de rente uit iedere offerte na te rekenen (en wat je kan besparen). Wel zo fijn!

Geen kleine lettertjes
Simpel, alles is geheel vrijblijvend tot het leasecontract daadwerkelijk is getekend.

Onnodig teveel betalen? Zonde!

#3 Een scherpe Financial Lease prijs

Géén administratie / bemiddeling / afsluitingskosten
Bij Financial Lease For You rekenen we geen enkele vorm van eenmalige kosten. Geen administratie-, bemiddelings- of afsluitkosten. Sterker nog, je hebt helemaal geen financiële afwikkeling met ons. Voor de Financial Lease betaal je alleen het overeengekomen maandtermijn aan de bank.

Gewoon een goede prijs
Het is makkelijke roepen dat je een scherpe leaseprijs biedt, maar dat moet je dan ook kunnen bewijzen. Bij Financial Lease For You maken we deze belofte op 2 manieren waar. Ten eerste zijn wij als enige online lease aanbieder transparant over de rente die we aanbieden (zie punt 2), zo weet je mag verwachten. Ten tweede lees je hierin ook dat rentepercentages in onze markt kunnen oplopen tot 16% en dat wij een absoluut maximum rekenen van 12%.

Leasegaranties - Scherpste Leaseprijs

Snel schakelen? Bekijk ons stappenplan.

Financial Lease Expert Icoon

Kan ik een auto leasen zonder zorgen? Absoluut!

#4 Alle expertise op 1 plek

Blogs, video's, tips en meer
Wij snappen dat jij niet iedere dag bezig bent om een auto de leasen, maar wij doen dat gelukkig wel. Daarom delen we graag onze kennis met jou. Zo vind je in onze blogs en video’s alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

5 jaar "after-service"
Heb je bij ons de Financial Lease afgesloten, dan blijven we je ook tijdens je leasecontract helpen. Zo kan je altijd bij ons terecht voor lease vragen, een nieuwe aanvraag of het opvragen van documenten als een amortisatieschema of openstaand inlossaldo (als je vervroegd wil aflossen). Lees alles op onze "klantenservice" pagina.

Reviews
Wij zijn ontzettend trots op de 9,6 waarmee onze klanten ons beoordelen. Het geeft ons de bevestiging dat onze klanten blij zijn met de service die wij leveren. En uiteraard gaan wij ons uiterste best doen om ook jou op deze manier te helpen!

Wist je dat:

Je bij ons ook van onderstaande voordelen profiteert

 

Groen vinkje Je bent direct eigenaar van de auto
Groen vinkje Je behoudt eigen vermogen in de onderneming
Groen vinkje Je profiteert van diverse fiscale voordelen
Groen vinkje Je behoudt flexibiliteit met vervroegd (boetevrij) inlossen
Groen vinkje Je kan als starter ook bij ons terecht (ook zonder jaarcijfers)
Groen vinkje Je bepaalt zelf het gewenste kredietbedrag en maandtermijn
Groen vinkje Je rijdt binnen een paar werkdagen weg in jouw nieuwe auto
Groen vinkje Zorgeloos rijden dankzij onbeperkte kilometrage

 

Wat is Financial Lease

Bekijk het aanbod

Leasevoorraad

Vragen? Laat het ons weten.

Whatsapp Contact

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken