Wij maken 1 belofte: een auto financiering zonder zorgen

En dat doen we door jou 4 leasegaranties te bieden

Het is makkelijk roepen dat je de goedkoopste bent. Of de snelste. Of de beste Financial Lease aanbiedt. Maar hoe kan jij er als ondernemer zeker van zijn dat je voor de juiste leaseaanbieder kiest, een partij die zijn belofte ook echt waarmaakt? Het is een goede reden voor jou om achter je oor te krabben en jezelf de vraag te stellen: Wie kan mij het beste helpen met de Financial Lease voor mijn nieuwe bedrijfsauto

Wij geloven en beloven deze partij voor jou te zijn. Dankzij onze ervaring kennen wij de vragen en mogelijke onzekerheden die ondernemers kunnen hebben bij hun keuze voor Financial Lease. Daarom bieden wij iedere ondernemer 4 leasegaranties om deze onzekerheden weg te nemen.En zodat je er zeker van kan zijn dat wij ook echt doen wat we beloven, vind je op deze pagina voor iedere leasegarantie het bewijs hoe we dit waarmaken.

#1 Een persoonlijke partner
#2 De meest transparante leaseaanbieder
#3 De scherpste Financial Lease prijs
#4 Maak kennis met onze expert(ise)
Wist je dat

Online is onpersoonlijk en afstandelijk? Niet bij ons!

#1 Een persoonlijke partner

Vast contactpersoon
Vanaf je eerste contact met ons krijg je 1 vast contactpersoon. Zo weet je zeker dat je altijd ‘verder kan gaan waar je was gebleven’. Zo hoef je nooit 3x hetzelfde verhaal te vertellen en kunnen wij optimaal met je meedenken.

Korte lijnen = snelle oplossingen
Wij houden van bellen. In persoonlijk contact leren we jouw wensen beter kennen en kunnen we vaak anticiperen op eventuele vragen die je misschien hebt. Daarnaast kan je met een (kort) belletje vaak sneller schakelen, zo ben jij het snelst geholpen.

Heb je liever per mail of whatsapp contact? Dat is natuurlijk geen probleem! Ook daar houden we van, want afspraken die je op papier hebt staan vergaan niet.

Meedenken en ontzorgen
Onze belangrijkste taak als leaseadviseurs? Ondernemers informeren en transparant adviseren op het gebied van auto financieringen. En kies je vervolgens voor Financial Lease, dan nemen we jou het (papier)werk uit handen. Daarom doen wij altijd net dat extra belletje; bijv. om een factuur op te vragen bij het autobedrijf of om een uitbetaling te bespoedigen bij de financier.

Leasegaranties - Persoonlijke service

Leasegaranties - Transparant financieren

Ontransparante aanbieders vermijden? Goed plan, wij helpen je!

#2 De meest transparante leaseaanbieder

Geen cowboy praktijken dankzij duidelijke renteregels
Bij Financial Lease For You werken we met vaste ‘renteregels. Zo weet je vooraf precies wat de kosten van jouw financiering zijn. Op deze manier weet je zeker dat je ‘cowboy’-praktijken van onbetrouwbare leaseaanbieders voorkomt waarbij je een extra hoge rente aangesmeerd krijgt zodat de medewerker zijn ‘targets’ kan behalen.

Uniek: rentecalculator
Omdat de meeste leaseaanbieders opzettelijk niks vermelden over de kosten van de financiering hebben wij een rentecalculator ontwikkeld. Heb je verschillende leaseoffertes ontvangen? Gebruik deze calculator dan om zelf de rente uit iedere offerte na te rekenen (en wat je kan besparen). Wel zo fijn!

Geen kleine lettertjes
Simpel, alles is geheel vrijblijvend tot het leasecontract daadwerkelijk is getekend.

Onnodig teveel betalen? Zonde!

#3 De scherpste Financial Lease prijs

Géén administratie / bemiddeling / afsluitingskosten
Bij Financial Lease For You rekenen we geen enkele vorm van eenmalige kosten. Geen administratie-, bemiddelings- of afsluitkosten. Sterker nog, je hebt helemaal geen financiële afwikkeling met ons. Voor de Financial Lease betaal je alleen het overeengekomen maandtermijn aan de bank.

Laagste Prijs Garantie
Het is makkelijk om te roepen dat je ‘de goedkoopste leaseaanbieder’ bent, maar dan moet je dat ook kunnen bewijzen. Bij Financial Lease For You maken we deze belofte op 2 manieren waar. Ten eerste zijn wij als enige online aanbieder transparant over de rente die we aanbieden (zie punt 3), zo weet je wat je mag verwachten. Ten tweede bieden we een Laagste Prijs Garantie, daarover lees je hier meer.

Leasegaranties - Scherpste Leaseprijs

Financial Lease Expert Icoon

Krijg ik het beste advies? Absoluut!

#4 Alle expertise op 1 plek

Blogs, video's, tips en meer
Wij snappen dat jij niet iedere dag bezig bent om een auto de leasen, maar wij doen dat gelukkig wel. Daarom delen we graag onze kennis met jou. Zo vind je in onze blogs en video’s alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

Binnen 1 werkdag uitslag
Heb je een lease aanvraag gedaan, dan hoor je binnen 1 werkdag of je een akkoord hebt gekregen op de financiering. Je ontvangt hier altijd een mail van en bij een goedkeuring zullen we je ook bellen.

Reviews
Wij zijn ontzettend trots op de 9,6 waarmee onze klanten ons beoordelen. Het geeft ons de bevestiging dat onze klanten blij zijn met de service die wij leveren. En uiteraard gaan wij ons uiterste best doen om ook jou op deze manier te helpen!

Geinteresseerd? Bekijk hier onze leasevoorraad

Wist je dat:

Je bij ons ook van onderstaande voordelen profiteert

 

Groen vinkje Je bent direct eigenaar van de auto
Groen vinkje Je behoudt eigen vermogen in de onderneming
Groen vinkje Je profiteert van diverse fiscale voordelen
Groen vinkje Je behoudt flexibiliteit met vervroegd (boetevrij) inlossen
Groen vinkje Je kan als starter ook bij ons terecht (ook zonder jaarcijfers)
Groen vinkje Je bepaalt zelf het gewenste kredietbedrag en maandtermijn
Groen vinkje Je rijdt binnen een paar werkdagen weg in jouw nieuwe auto
Groen vinkje Zorgeloos rijden dankzij onbeperkte kilometrage

 

Wat is Financial Lease

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken