Zakelijk leasen voor alle ondernemers

Zakelijk leasen voor alle ondernemers

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waar alle ondernemers gebruik van kunnen maken. Zo koop je een nieuwe bedrijfsauto met behoud van eigen vermogen in de onderneming. Financial Lease is voor menig ondernemer daarom een ideale uitkomst. 

Lease voor starters

Ben je net gestart met de onderneming, ook dan zijn er mogelijkheden voor Financial Lease. In onze blog 'lease voor starters' leggen we uit hoe Financial Lease werkt, geven we diverse tips en kom je te weten hoe je een auto kan leasen zonder jaarcijfers.

Voor starters

Lease voor ZZP'ers

Als zelfstandig ondernemer bepaal je zelf de richting van je onderneming, geniet je van je eigen flexibiliteit en kies je voor eigen verantwoordelijkheid. Eigenschappen die hand in hand gaan met Financial Lease, lees er meer over in onze blog 'lease voor ZZP'ers'.

Lease voor ZZP'ers

Lease voor MKB

Ondernemers in het MKB kunnen voor de lastige keuze staan om te moeten kiezen tussen de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto met Financial Lease of juist Operational Lease. In deze blog hebben we het over de verschillende drijfveren tussen 'klein' en 'midden' bedrijven in deze keuze.

MKB Lease

Lease voor bestaande klanten

Heb je bij Financial Lease For You jouw lease afgesloten, dan helpen we je ook tijdens je lease met alle mogelijke vragen. Zo kan je bij ons je amortisatieschema of actuele inlossaldo opvragen, of juist mogelijkheden laten uitzoeken voor een nieuwe lease.

Voor klanten

Nieuwe bedrijfsauto?
Bekijk de voorraad!

Ruim 40.000 auto's beschikbaar. 

Voorraad

Heb je een vraag?
Laat het ons weten!

Onze lease adviseurs helpen je graag verder.

leaseadviseurs daan en wouter

Whatsapp Contact

Auto al gevonden?Leasecalculator!

Heb je de ideale auto al gevonden? Bereken jouw maandtermijn met onze rentecalculator.

Berekenen

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken