Vrijblijvende Offerte Aanvragen

Als ondernemer ben je natuurlijk het liefst zo min mogelijk tijd kwijt voor het aanschaffen van je nieuwe bedrijfsauto, terwijl je tegelijkertijd niet teveel wil betalen voor de financiering en verzekering. Bij Financial Lease For You is het onze missie om ondernemers te ontzorgen op het gebied van mobiliteit. Daarom garanderen wij de scherpste (en meest transparante) Financial Lease én helpen we je graag met het eenvoudig afsluiten van een scherpe verzekering voor jouw nieuwe leaseauto.

Want hoewel we natuurlijk hopen dat je veel plezierige en veilige kilometers tegemoet gaat met de nieuwe leaseauto, zit een ongeluk in een klein hoekje. Mocht er onverhoopt toch een keer wat gebeuren, dan is het wel fijn als je goed bent verzekerd!

Onafhankelijk autoverzekeringen vergelijken

Net als op het gebied van financieringen heeft Financial Lease For You ook op het gebied van verzekeringen geen enkele contractuele productieverplichting met verzekeraars, banken en/of andere financiële instellingen. Dit zorgt ervoor dat wij de vrijheid hebben om bij een groot aantal verzekeraars voor jou een verzekeringspremie te berekenen. Op deze manier ben jij er zeker van dat je niet zomaar een standaard aanbieding krijgt, maar daadwerkelijk zelf kan kiezen tussen de aanbiedingen van verschillende partijen. Immers heeft iedere verzekeraar zijn eigen premies en voorwaarden en is er nooit één verzekeraar die altijd voor iedereen best passende verzekering kan aanbieden. Vergelijken is dus essentieel en daar helpen wij je graag bij!

"er nooit één verzekeraar die altijd voor iedereen best passende verzekering kan aanbieden"

Dáárom verzekeren via Financial Lease For You!

Financial Lease For You specialiseert zich in twee specifieke financiële diensten, namelijk de financiering en verzekering van bedrijfsauto’s. Hiermee bieden wij een totaalpakket aan onze klanten, waardoor je snel en eenvoudig  wegrijdt in je nieuwe auto. Dankzij onze schaalvoordelen en onafhankelijkheid kunnen wij altijd bij diverse verzekeraars de premies berekenen en jou een voorstel doen van de drie beste aanbiedingen. Kies je liever voor één van onze diensten dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

De voordelen op een rijtje...

  • Specialist in Financiering en Verzekering van bedrijfsauto’s.
  • Transparant en eenvoudig een totaalpakket geregeld.
  • Wij zoeken onafhankelijk bij een groot aantal verzekeraars.
  • Je ontvangt minimaal 3 sterke aanbiedingen. Vervolgens kies jij!
  • Scherpe premies dankzij schaalvoordeel van Financial Lease For You.
  • Persoonlijke contact, dus altijd een centraal punt voor vragen.

Wist je dat...

In 2019 

52%

 van onze klanten zowel een financiering als verzekering via Financial Lease For You hebben afgesloten.

Vrijblijvende offerte aanvragen - Onze werkwijze

Het is mogelijk om op 2 manieren een verzekeringspremie op te vragen bij ons, namelijk:

1) Persoonlijke berekening via onze verzekering consultants
2) Online verzekeringstool

Persoonlijke berekening
Onze verzekeringsexperts helpen je graag bij het zoeken naar de best passende autoverzekering voor jouw leaseauto. Door persoonlijk contact kunnen zij adviseren wat te doen in bepaalde situaties (bijv. bij negatieve schadevrije jaren of optie om gebruik te maken van schadevrije jaren van partner). Daarbij zijn zij het ideale punt voor alle verzekeringsvragen die je mogelijk hebt.

Wanneer wij jou een persoonlijke aanbiedingen doen toekomen voor de verzekering zorgen we er graag voor dat deze in één keer helemaal passend zijn. Omdat de berekening wordt gemaakt op basis van (onder andere) een specifiek object kunnen onze verzekeringsexperts het beste helpen wanneer je de daadwerkelijke keuze hebt gemaakt voor de aankoop van een specifieke auto.

Persoonlijke verzekeringsofferte ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 0012770 of via onderstaande contactformulier.

Persoonlijke verzekeringsofferte aanvragen

Online verzekeringstool
Bekijk je liever zelf de verschillende opties en ben je opzoek naar een snel overzicht, dan is het mogelijk om via onze online verzekeringstool eenvoudig diverse offertes te bekijken. Sterker nog, je kan de verzekering direct afsluiten als je dat wenst! 
Via deze tool heb je de mogelijkheid om zelf de aanbiedingen van diverse verzekeraars te vergelijken. Vul de gevraagde gegevens in en binnen een paar tellen ontvang je een overzicht met prijzen en voorwaarden van alle passende aanbieders.

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken