Financial Lease voor €100 tot 150 euro per maand

Ben je als ondernemer op zoek naar een bedrijfsauto voor niet al te veel geld? Met Financial Lease financier je al een bedrijfsauto voor 100 euro per maand. In deze blog vertellen we je over de opbouw van jouw maandtermijn (en hoe je deze zo laag mogelijk kan houden) en linken we door naar de populairste lease auto's voor €100 tot €150 euro per maand in onze leasevoorraad.

Wij zijn jarig: ontvang tot 100 euro bij je nieuwe auto!

Financial Lease is een zakelijke vorm van financieren. Ondernemers kunnen hiermee een auto aanschaffen zonder direct een grote investering te hoeven doen voor de aanschafprijs. Daarmee wordt de auto in feite aangekocht met een lening die over een afgesproken periode wordt terugbetaald met een vast laag maandtermijn. Dit biedt ondernemers het voordeel dat de auto direct jouw (economisch) eigendom is. Daarnaast profiteer je van fiscale voordelen als btw teruggave en rente aftrek en behoud je met Financial Lease flexibiliteit doordat je altijd boetevrij mag aflossen. 

Groen Vinkje Direct eigenaar

Groen Vinkje Behoud van liquiditeit

Groen Vinkje Vast laag maandtermijn

Groen Vinkje Profiteer van fiscale voordelen

Groen Vinkje Boetevrij vervroegd inlossen

Groen Vinkje Onbeperkte kilometrage

Financial Lease voor 150 euro per maand - banner

Lease auto's voor 100 euro per maand

In onze leasevoorraad vind je ruim 200 auto's met een leaseprijs voor minder dan €100,- euro per maand. Het gaat hier veelal om compacte personenauto's van meer dan 20 verschillende merken. Bekijk hieronder de links:

Lease auto's voor 150 euro per maand

In onze leasevoorraad vind je ruim 1000 auto's met een leaseprijs voor minder dan €150,- euro per maand.

Hoe is de maandtermijn opgebouwd (en hoe houd ik deze laag)

Het is al mogelijk om een auto aan te schaffen met Financial Lease vanaf €100 tot €150 euro per maand. Hierbij ben je natuurlijk afhankelijk van de auto die je wil kopen en het prijskaartje dat eraan hangt. Een Audi A6 leasen zal je niet lukken voor 150 euro per maand, maar van een hyundai i10 vind je in onze leasevoorraad direct.

Daarbij heb je met Financial Lease zelf invloed op de hoogte van het maandtermijn door te spelen met de onderstaande aspecten van de financiering. Bij iedere auto in onze leasevoorraad staat een leasecalculator waarmee je zelf de hoogte van deze factoren kan bepalen. Zo kies je zelf een gewenst maandtermijn.

  • Looptijd van overeenkomst
  • Hoogte van aanbetaling
  • Hoogte van slottermijn 

1) Looptijd van overeenkomst
Doordat je zelf vooraf kiest voor een gewenste looptijd van de financiering kun je ervoor kiezen om de lease in een korte of juist langere periode terug te betalen. Kies je voor een looptijd van vijf jaar, dan ligt je maandtermijn natuurlijk lager dan met een looptijd van drie jaar. 

Lease calculatorVoorbeeld leasecalculator op autodetailpagina

2) Hoogte van aanbetaling
Daarnaast kun je ervoor kiezen om wat eigen geld te gebruiken voor de aanschaf. Door zelf een deel van de prijs te betalen verlaag je het bedrag dat je wil lenen met Financial Lease en dus ook je maandtermijn. Met Financial Lease ben je verplicht om minimaal het btw bedrag zelf als aanbetaling te voldoen, als btw-plichtige ondernemer mag je dit bij je eerst volgende belastingaangifte terugvragen. Doe je liever geen aanbetaling, dan zijn er soms mogelijkheden met een marge auto. In deze blog vertellen we je alles over Financial Lease zonder aanbetaling.

3) Hoogte van slottermijn
Tot slot bepaal je zelf de hoogte van de slottermijn bij het aangaan van een financial lease. De slottermijn is een bedrag dat je niet aflost gedurende de looptijd, maar aan het einde van de financiering in 1x voldoet. Doordat je gedurende de looptijd dit bedrag niet aflost ligt je maandtermijn lager. Dit kan een interessante optie zijn als je na afloop van de financiering de auto wil wegdoen en een nieuwe auto wil leasen. Je zou dan de inruilwaarde kunnen gebruiken om de slottermijn te voldoen. In deze blog vertellen we je alles over de slottermijn.

Tijd voor een nieuwe auto? Bekijk de voorraad!

Is het maandtermijn all-inclusive?

Het maandtermijn is bij Financial Lease opgebouwd uit twee componenten, namelijk aflossing (van de lening) en een stukje rente. Dit houdt in dat verdere kosten die meekomen met het hebben van een auto nog bij het maandtermijn opgeteld moeten worden. Denk hierbij aan wegenbelasting, verzekering, eventueel onderhoud en bijtelling. De exacte hoogte hiervan is afhankelijk van zowel het object als jouw persoonlijke situatie. De maandelijkse kosten voor bijtelling en wegenbelasting kan het autobedrijf je meestal geven. Ben je benieuwd naar de verzekeringspremie voor een auto dan kunnen wij een vrijblijvende verzekeringsofferte voor je maken.

Kan ik een auto leasen voor €100 euro per maand all-inclusive?

Een all-inclusive maandtermijn, waarbij alle kosten (los van brandstof) in de prijs zijn verwerkt, zie je alleen bij leasevormen waarbij je geen eigenaar van de auto bent. Denk hierbij aan vormen als private lease (particulier) en operational lease (zakelijk) waarbij je na afloop van de lease de auto weer inlevert (en dus eigenlijk lang huurt). Omdat je met Financial Lease de auto koopt en deze jouw eigendom is, ben je ook zelf verantwoordelijk voor zaken als de verzekering. Dit is vaak ook een voordeel, want zo heb je ook de mogelijkheid om je eigen verzekeraar te kiezen. Omdat het bij private- en operational lease bijna altijd om nieuwe auto's gaat is het praktisch niet mogelijk om voor €150 euro of minder te leasen. Bij Financial Lease kan je zelf een geschikte occasion / jong gebruikte auto uitzoeken waarbij dit wel mogelijk is.

TIP: Bespaar op het maandtermijn

1. Kies een auto die bij jouw financiële situatie en dienstverlening past
Een Tesla is een mooie auto, maar ben jij net begonnen met jouw eigen koeriersbedrijfje dan zal de financier waarschijnlijk oordelen dat je geen Tesla nodig hebt. Je vergroot de kans op een goedkeuring als je een auto kiest die in jouw financiele situatie past en passend is voor jouw bedrijfsvoering.

2. Toch een stukje aanbetalen?
Beschik je over de ruimte om een aanbetaling te doen, dan vergroot dit de kans op een goedkeuring. Met een aanbetaling verlaag je het kredietbedrag en daarmee het risico voor de financier.

3. Occasion financieren
Veruit het grootste deel van alle Financial Lease wordt afgesloten op een jong gebruikte auto / occasion. Deze auto’s zijn een stuk goedkoper omdat de waarde van een nieuwe auto het snelst verminderd in de eerste 3 jaar.

4. Let op het bouwjaar van de auto
Kies je voor een gebruikte auto, let dan op dat de auto niet meer dan 11/12 jaar oud mag zijn na afloop van het contract. Kies je in 2023 voor een auto uit 2014, dan is deze nu al 9 jaar oud. Dit houdt in dat je deze nog 2/3 jaar mag financieren.

Bekijk ons aanbod

Leasevoorraad

Vragen? Laat het ons weten!

Contact Whatsapp

Nieuwe bedrijfsauto?
Bekijk de voorraad!

Ruim 40.000 auto's beschikbaar. 

Voorraad

Heb je een vraag?
Laat het ons weten!

Onze lease adviseurs helpen je graag verder.

Lease adviseurs FInancial Lease For You Whatsapp Contact

Auto al gevonden?Leasecalculator!

Heb je de ideale auto al gevonden? Bereken jouw maandtermijn met onze rentecalculator.

Bereken

fl4y 5 jarig bestaan

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken