{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat
Volvo Financial Lease Banner

Volvo zakelijk leasen

Een Volvo is bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt, zakelijker dan een Volvo kan bijna niet. Altijd standaard rijk uitgerust van binnen, een deftig design, sportief zonder schreeuwerig te zijn; dat is Volvo ten voeten uit. De vorige generatie van de V60 stond steevast in de top 10 van populairste leaseauto’s van de afgelopen 5 jaar, een trend die Volvo graag vasthoudt.

Populaire Volvo Lease modellen

De afgelopen jaren zijn de modellen van Volvo nogal eens veranderd. Sinds een jaar of tien is er echter een duidelijke structuur aangebracht die sindsdien wordt aangehouden. Zo is het instapmodel de V40, de middelmaat qua gezinsauto een V60, en de grootste uitvoering de V90. Op het gebied van SUV’s is een vergelijkbare indeling te vinden in de XC40, XC60 en XC90. Daarbij komen nog de sedanuitvoeringen van de S60 en S90. In dat opzicht had de V40 wellicht beter de S40 genoemd kunnen worden, maar à la. In de financial lease zijn vooral de V40, de V60 en de XC90 populair.

Voordelen van Financial Lease

Financial Lease van een Volvo is op meerdere manieren aantrekkelijk voor ondernemers. Zo behoud je liquiditeit in je onderneming, word je gelijk (economisch) eigenaar van de Volvo, kun je gebruik maken van verschillende fiscale voordelen en heb je de zekerheid van een vaste, lage maandtermijn. Daarnaast is het altijd mogelijk om de auto vervroegd in te lossen, boetevrij! Hierdoor blijf je flexibel en zit je dus niet per definitie 4 of 5 jaar aan je lease vast. Ben je startend ondernemer en wil je graag wat meer informatie over financial lease? In deze video geven wij antwoord op 5 van de meest voorkomende vragen.

Daarom Financial Lease For You

Ben jij verliefd geworden op die ruime XC90, of wil je voor de sportieve V40 gaan? Jouw Volvo financial lease je eenvoudig via Financial Lease For You. Wij hebben een ruime voorraad Volvo’s op onze website staan, waar jouw perfecte auto vast te vinden is! Ergens anders jouw droom Volvo gezien? Ook dan kunnen wij de financiering voor je regelen. Bij ons ben je verzekerd van een scherp maandbedrag, en wij zijn transparant over de rente die je gaat betalen. Mail of bel ons, we komen graag met je in contact!

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken