{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Populaire Volkswagen lease modellen

Met ruim 9.000 Volkswagen lease auto’s en meer dan 30 verschillende modellen op voorraad is de kans groot dat jouw volgende bedrijfsauto in onze leasevoorraad staat. Met de immer populaire Volkswagen Caddy, Transporter en Crafter bedrijfswagens wordt dagelijks door tienduizenden ondernemers zwaar werk verricht. En wat te denken van huishoudnamen als de Polo, Golf en Passat. Liever elektrisch rijden? Met de nieuwe Volkswagen ID.3 en ID.4 heeft Volkswagen hardlopers in zowel de particuliere als zakelijke leasemarkt neergezet. Maatje groter nodig? Dan kan je naast de ID.4 voor SUV modellen als de T-Cross, T-Roc en Tiguan kiezen.

Waarom kiezen voor zakelijk leasen?

De keuze voor aanschaf van een bedrijfsauto met Financial Lease biedt ondernemers diverse voordelen. Zo koop je de auto waardoor deze direct jouw (economisch) eigendom is, maar spreid je de betaling over een zelfgekozen looptijd van de financiering. Zo behoud je eigen vermogen voor andere investeringen of als buffer. Daarnaast profiteer je van diverse fiscale voordelen als BTW-teruggave, renteaftrek en zakelijk afschrijven, terwijl je volledige flexibiliteit behoud doordat je te allen tijde de auto (boetevrij) vervroegd mag inlossen. 

Hoe doe ik een aanvraag? En hoe gaat het verder?

Heb je besloten dat je een Volkswagen zakelijk wil leasen, dan kan je vrijblijvend een financieringsaanvraag indienen. Dit doe je via onze website, telefonisch of per mail. Wij gaan bij diverse financiers vrijblijvend uitzoeken of ze jou de financiering kunnen verstrekken. Binnen 1 werkdag ontvang je terugkoppeling. Is de aanvraag akkoord dan ga je de auto bezichtigen. Zijn zowel de auto als Financial Lease naar wens, dan nemen wij je het papierwerk uit handen. Lees hier meer over hoe financial lease werkt.

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken