{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat
Mercedes-Benz Financial Lease Banner

Ruim voldoende keuze!

Geen enkel ander merk heeft zoveel modellen als Mercedes-Benz. Van de A-klasse tot de S-klasse, de CL-serie, de SL-serie en de G-serie, je zou bijna kunnen stellen dat Mercedes met zichzelf concurreert. Slim, want dit betekent dat er werkelijk waar een Mercedes bestaat voor iedere wens. Met de hulp van onze zoekfilters vind je toch eenvoudig jouw droomauto en doe je vrijblijvend een leaseaanvraag. Binnen een werkdag hoor je of deze akkoord is en kan je de auto bezichtigen. Zijn de auto en financiering naar wens, dan maken wij de financiering voor je in orde zodat je snel kan rijden.

Mercedes Leasen stappenplan

Voordelen van zakelijk (elektrisch) Mercedes Leasen

Ook qua elektrische voertuigen zet Mercedes-benz stappen. Bijna alle modellen kunnen op dit moment al geleverd worden als hybride en in de komende jaren wordt er in iedere lijn (A-klasse, B-klasse etc) een volledig elektrische uitvoering toegevoegd. De Financial Lease van een elektrische aangedreven Mercedes is extra aantrekkelijk aangezien je voor deze auto’s geen BPM en wegenbelasting hoeft te betalen. Daarbij ligt de bijtelling, afhankelijk van het bouwjaar van de auto, nu nog laag. De aanschafwaarde ligt daarentegen meestal een stukjje hoger voor elektrische auto’s, maar het is mogelijk om zakelijk 20% van de aanschafwaarde af te schrijven op jaarbasis, waardoor het een goede investering blijft.

Daarom kiezen voor Financial Lease For You

Heb jij je ogen laten vallen op een mooie C-klasse, of toch liever een mooie bedrijfswagen? Wij helpen je graag verder met de beste Financial Lease. Dankzij onze ruime voorraad met meer dan 2.500 Mercedes modellen is de kans groot dat jouw perfecte auto erbij staat. En dan helpen we je natuurlijk graag verder met de perfecte deal voor jouw Mercedes leasecontract. Zo bieden we je een scherp maandbedrag, helpt een vast contactpersoon je met alle leasevragen en zijn we volledig transparant over het financiele plaatje. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken