{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat
Peugeot Financial Lease Banner

Voordelen van Peugeot Financial Lease

Met Financial Lease behoud je kapitaal en zekerheid in de onderneming. Zo rijd je voor een vast scherp maandtermijn in een Peugeot bedrijfsauto welke direct jouw eigendom is, zonder daarvoor direct de volledige aanschafprijs te hoeven voldoen. Doordat je direct (economisch) eigenaar bent, profiteer je van diverse fiscale voordelen als btw-teruggave, renteaftrek en zakelijk afschrijven. Verder biedt Financial Lease maximale flexibiliteit, doordat je het leasecontract op ieder moment vervroegd (boetevrij) kan inlossen. Deze voordelen van Financial Lease maken het een uitermate populaire optie onder (startende) ondernemers die opzoek zijn naar een bedrijfsauto.

Hoe werkt Peugeot Lease

Wanneer je een auto in onze leasevoorraad hebt gevonden doe je eenvoudig vrijblijvend een leaseaanvraag. Wij gaan bij diverse financiers uitzoeken of zij jou de financiering kunnen verstrekken. Ontvang je van ons een akkoord, dan kan je bij serieuze interesse de auto gaan bekijken een proefrit maken. Besluit je over te gaan tot aankoop van de auto, dan vragen wij voor jou de leaseovereenkomst op. Deze wordt getekend door zowel jou als het autobedrijf en zodra de financier het kredietbedrag heeft uitbetaald aan het autobedrijf kan jij de auto ophalen. We doen ons best om het Financial Lease traject in 3 dagen voor je rond te maken.

Populairste Peugeot Lease modellen

Voor iedere liefhebber van het Franse Peugeot is er een model te vinden. Zo zijn in de categorie personenauto’s de 108, 208 en 308 de hardlopers. Ben je op zoek naar een formaat groter, dan zijn de 2008, 3008 en 5008 cross-over SUV modellen populaire opties. Kies je liever voor een elektrisch model, denk dan eens aan de e-2008. Heb je een bedrijfswagen nodig, dan zullen de Peugeot Partner, Expert en Boxer je kunnen helpen met het succesvol voltooien van jouw werkzaamheden.

Daarom kiezen voor Financial Lease For You

Bij Financial Lease For You ben je niet alleen zeker van het laagste maandbedrag, je bent ook altijd zeker van het rentepercentage. Zo zijn wij hier als een van de weinige aanbieders volledig transparant over op onze website en in de online calculator. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken