{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat
Ford Financial Lease Banner

De voordelen van Ford Financial Lease

Het aanschaffen van je nieuwe Ford via Financial Lease brengt veel voordelen met zich mee. Zo behoudt eigen vermogen binnen je bedrijf en ben je aan het eind van het contract 100% eigenaar van de auto. Daarnaast profiteer je met Financial Lease van diverse fiscale voordelen, zoals BTW-teruggave, renteaftrek, zakelijk afschrijven en mogelijk investeringsaftrek. Ook heb je de mogelijkheid om vervroegd in te lossen en de zekerheid van een vast laag maandbedrag. Bovendien bepaal je met Ford Financial Lease zelf de hoogte van je maandtermijn door een eigen keuze van de looptijd, slottermijn en aanbetaling. Kiezen voor het zakelijk leasen van een Ford is dus een keuze voor flexibiliteit en mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Populaire Ford modellen

Wat voor auto ook past bij jouw bedrijf, Ford heeft de oplossing. Ben je op zoek naar een hatchback die compact is maar toch een volumineus interieur heeft, kijk dan eens naar de Ford Fiesta. Voor nog wat extra ruimte is de Ford Fiesta, nu innovatiever en comfortabeler dan ooit tevoren, de ideale keuze. Heb je de nieuwe lease auto nodig voor zakelijk transport, dan is de Ford Transit de auto voor jou. Deze 4x4 bestelbus staat garant voor betrouwbaarheid en is dankzij de diverse modellen, courier, Connect en Custom, altijd geschikt voor jouw bedrijf.

Hoe doe ik een vrijblijvende aanvraag?

Heb je een Ford op het oog, dan kun je vrijblijvend een aanvraag doen. Ook als deze auto niet uit onze leasevoorraad komt, zolang de auto maar door een Nederlands autobedrijf verkocht wordt. Deze aanvraag wordt neergelegd bij diverse financiers om te kijken of zij je een Financial Lease kunnen aanbieden. Krijg je een goedkeuring op de financiering, dan bevestigd de financier dat ze bereid zijn jou de Financial Lease te verstrekken. Wanneer zowel de auto als financiering naar wens zijn ontvang je van ons de leaseovereenkomst. Zodra deze is getekend door de betrokken partijen maakt de financier het kredietbedrag over aan het autobedrijf en kan jij de auto ophalen.

 

Mercedes Leasen stappenplan

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken