Het Financial Lease Traject: van aanvraag tot wegrijden

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfsauto te financieren? Via Financial Lease For You is het aanvragen en afsluiten van een Financial Lease snel en eenvoudig geregeld. Zo vind je jouw droomauto vast in onze online leasevoorraad met meer dan 40.000 nieuwe en occasionmodellen. Uiteraard helpen we je ook graag als je de auto al elders hebt gevonden!

Via onze site doe je eenvoudig een vrijblijvende Financial Lease aanvraag en binnen een paar werkdagen rijd jij weg in de nieuwe auto. Niet gek dat steeds meer ondernemers ervoor kiezen om hun Financial Lease via internet te regelen. Maar... hoe werkt dat precies? Wij helpen je daar uiteraard graag bij. 

Hieronder hebben we in 7 stappen het 'Financial Lease Traject' beschreven, zodat jij weet wat je kan verwachten. Want wanneer je kiest voor Financial Lease For You ben je niet alleen zeker van het scherpste maandtermijn, maar ook van een duidelijk proces met persoonlijke ondersteuning waar nodig! 

Financial Lease stappenplan

Stap 1 - Droomauto
Je zoekt de auto uit die aan al jouw wensen voldoet. Deze vind je in onze ruime voorraad personen- en bedrijfsauto’s of heb je misschien al ergens anders gevonden.

Stap 2 - Financial Lease aanvragen
Met de leasecalculator op de auto pagina's (zie stap 1) bereken je jouw gewenste maandbedrag en doe je eenvoudig en vrijblijvend een aanvraag.

Stap 3 - Beoordeling
Wij zorgen dat je aanvraag bij één of meerdere kredietverstrekkers wordt beoordeeld, met de voor jou meest gunstige voorwaarden. Zodra wij een uitslag ontvangen informeren wij je hierover per mail.

Stap 4 - Bezoek autobedrijf
Met de Financial Lease goedkeuring in je achterhoofd neem je een bezoek aan de dealer waar jouw droomauto staat. Wanneer je wenst kunnen wij het autobedrijf informeren over de goedkeuring en verzoeken om jou te bellen voor een afspraak.

Stap 5 - Opvragen overeenkomst
Wanneer de auto naar wens is vraag je bij ons de Financial Lease overeenkomst op. Hiervoor hebben wij een aantal documenten, namelijk kopie bankpas, rijbewijs en de definitieve factuur.

Stap 6 - Retour sturen getekende overeenkomst
Wij sturen je per mail de leaseovereenkomst. Deze wordt getekend door alle tekeningsbevoegde personen binnen de onderneming, evenals door het autobedrijf. Vervolgens ontvangen wij deze graag retour (samen met een kopie van het tenaamstellingsverslag) en zal de financier met 1 werkdag de uitbetaling overmaken naar het autobedrijf.

Stap 7 - Nieuwe auto!
Jij hebt met het autobedrijf al een afleverdatum afgesproken en wanneer de uitbetaling heeft plaatsgevonden rijd jij weg in je nieuwe auto!

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken