{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Voordelen van elektrische & hybride BMW lease modellen

Ook op het gebied van elektrische auto’s heeft BMW niet stilgezeten. De BMW i3 is al een bekende op de Nederlandse wegen, maar goede kans dat je de nieuwe BMW iX3 ook al hebt zien rijden. Daarbij zijn ook de vertrouwde 3-serie en 5-serie op alle motorinhouden leverbaar als hybride, waarmee BMW zijn steentje bijdraagt aan de vermindering van uitstootgassen op wereldschaal. Een elektrische BMW leasen is met name aantrekkelijk op basis van financial lease, aangezien je op deze auto’s geen BPM hoeft af te dragen en ook geen wegenbelasting betaald. Daarbij is, afhankelijk van het bouwjaar van je BMW, de bijtelling laag. De aanschafwaarde ligt daarentegen meestal vrij hoog voor elektrische auto’s, maar je kunt hiervan 20% op jaarbasis afschrijven, waardoor het alsnog een interessante optie blijft voor de zaak.

BMW occasion leasen

Natuurlijk is het mogelijk om een gloednieuwe BMW X5 lease aan te gaan, maar het is net zo goed mogelijk om te kiezen voor de Financial Lease van een BMW X5 occasion van enkele jaren oud. Een droomauto hoeft natuurlijk niet het allernieuwste model te zijn, bijvoorbeeld omdat je een oudere serie mooier vindt. Daarbij biedt het leasen van een BWM occasion het voordeel dat deze vaak direct beschikbaar is en is de prijs een stuk aantrekkelijker omdat het grootste deel van de afschrijving plaats zal vinden in de eerste 2-3 jaar. Financial lease biedt jou deze vrijheid. Je bent direct (economisch) eigenaar van de auto, en behoudt flexibiliteit omdat je ten alle tijden vervroegd, en boetevrij, je contract volledig kunt inlossen.

Daarom kies je voor Financial Lease For You

Met ruim 2.000 BMW modellen op voorraad is de kans groot dat jouw droomauto op onze website staat. Heb je jouw auto toch elders gevonden? Geen probleem! We helpen je graag verder met de scherpste financial lease, ook wanneer jouw droomauto elders te koop staat. Zo rekenen wij geen administratiekosten, helpt een vaste lease-expert je met alle vragen en zijn we transparant over jouw rentekosten. Wel zo vertrouwd! Neem dus gerust contact met ons op. Jouw BMW lease je bij Financial Lease For You! 

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken