{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Over de Alfa Romeo Stelvio

De Alfa Romeo Stelvio is een compacte luxe crossover SUV geproduceerd door het Italiaanse automerk Alfa Romeo en is genoemd naar de beroemde Stelvio-pas in de Italiaanse Alpen.  De Stelvio heeft een sportief uiterlijk met de kenmerkende grille van Alfa Romeo en de gebeeldhouwde lijnen die door het hele voertuig lopen. Het interieur is ook stijlvol en modern, met hoogwaardige materialen en een intuïtief infotainmentsysteem.

De Stelvio vs alternatieven

Voldoet de Stelvio toch niet aan al jouw wensen en wil je nog even verder kijken, neem dan ook de volgende modellen in overweging: BMW X3, Audi Q5, Mercedes-Benz GLC en de Jaguar F-Pace. In de categorie van luxe compacte crossover SUV’s zijn dit graag geziene lease modellen, zeker ook voor de zakelijke markt.

Alfa Romeo zakelijk financieren

Wanneer je er als ondernemer voor kiest om een Alfa Romeo Stelvio te financieren middels Financial Lease kan je profiteren van verschillende fiscale voordelen. Zo mag je de BTW over de aanschafprijs terugvragen (mits je BTW plichtig bent) en kan je de auto fiscaal afschrijven en gebruik maken van renteaftrek. Dit kan leiden tot een lagere fiscale winst en dus tot lagere belastingafdrachten. Lees hier meer over de fiscale voordelen van financial lease.

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken