5 populairste lease auto modellen

In onze voorraad hebben wij maar liefst 40.000 auto’s. Genoeg merken, modellen en specificaties om uit te kiezen dus! In dit blog behandelen wij de 5 populairste lease auto modellen. Deze auto’s zijn dus behoorlijk populair en dat is met een goede reden! Ga jij voor een betrouwbare populaire auto? Of ga jij tegen de stroom in en kiest iets waarmee jij opvalt op de weg? Wat je ook kiest. Met behulp van financial lease rijdt jij binnen no-time in je nieuwe auto. 

Kies voor betrouwbaarheid met Volkswagen

Volkswagen is en blijft een van de populairste merken als het gaat om personenwagens. Dat zien wij ook bij onze klanten, die toch altijd het vaakst voor een Volkswagen model kiezen. Volkswagen staat ook niet voor niets bekend om het leveren van goede kwaliteit, comfort en betrouwbare en betaalbare auto’s. Zo is er altijd een Volkswagen die past bij jouw situatie. Ben jij op zoek naar een ruime auto, waar je met je hele gezin in past? Dan is de Volkswagen Tiguan wellicht de auto voor jou! Toch op zoek naar een kleiner model met een lager maandtermijn? Kies dan voor de Volkswagen UP.

Financiale lease Volkswagen Golf

Met stip op nummer 1 staat bij ons de Volkswagen Golf. In 2022 en in het eerste kwartaal van 2023 is dat onze meest verkochte auto. En niet zonder reden! Bij de aanschaf van een Volkswagen Golf is veel mogelijk. Denk hierbij aan de elektrische variant; de E-Golf, maar ook in de opties is de auto helemaal naar wens te maken.

De Volkswagen Golf fungeert goed als gezinsauto en de meest betaalbare modellen zijn standaard al compleet uitgerust. Hier komt echter wel een nadeel bij kijken. Vergeleken met zijn directe concurrenten is de Volkswagen Golf niet goedkoop. Echter, door zijn stijlvolle uitstraling, goede wegligging en fijn mediasysteem is dit het geld meer dan waard.

Een ding hebben alle golf varianten gemeen: het rijplezier! Zo zijn ze allemaal erg comfortabel, koersvast en hebben ze een scherpe besturing. Daarnaast zijn alle uitvoeringen rijk uitgerust en stellen ze bijna iedere koper tevreden. Het is dus niet moeilijk om een Volkswagen Golf te vinden die past bij alles wat jij zoekt in een auto.

In ons aanbod vind je ruim 1500 verschillende Volkswagen Golf modellen. Staat jouw nieuwe auto hier ook tussen?

Voorraad

Financial lease Volkswagen Polo

Als de Volkswagen Golf populair is, dan is het natuurlijk geen verrassing dat de Volkswagen Polo ook vaak wordt gekozen. Twee auto’s die veel op elkaar lijken, maar toch uniek zijn. Het grootste verschil? Dat zit hem in de prijs. De Polo is over het algemeen goedkoper dan de Volkswagen Golf. Daarnaast is de standaarduitrusting veel minder uitgebreid dan die van de Golf. Zo is de Polo minder ruim en heeft de auto een kleinere tankinhoud. Welke auto het beste bij jou past? Dat hangt af van hoe vaak je de auto gebruikt en wat je budget is.

Rij jij niet vaak, heb je niet veel passagiers mee en wil je niet te veel uitgeven aan je auto? Dan is de Volkswagen Polo voor jou de perfecte keuze. Heb jij een groter budget en zitten er vaak mensen en kinderen bij jou in de auto? In dat geval kun jij beter kiezen voor de Volkswagen Golf.

Met ruim 1100 Volkswagen Polo’s in ons aanbod, zit er altijd een auto tussen die bij jou past!

 

Voorraad

Ervaar alle gemakken van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz is het oudste automerk ter wereld en tot op de dag van vandaag houden zij zich bezig met het produceren van hoogwaardige auto modellen. Al jaren domineren zij de markt van auto’s in het luxere segment en ook bij ons is dit merk razend populair. Maar ook voor stads- en gezinsauto's is Mercedes een geschikte keuze. Heb jij een bedrijfsauto nodig? Dan kun je het beste kiezen voor een Mercedes-Benz Citan.

Financial lease Mercedes-Benz A-Klasse

Het populairste Mercedes model uit onze voorraad is de Mercedes-Benz A-klasse. Deze luxe auto is van alle gemakken voorzien en is het kleinste model dat Mercedes aanbiedt. Hierdoor fungeert deze auto perfect als instapmodel!

De Mercedes A-klasse is een sportieve auto met een speelse uitstraling. Naast deze twee eigenschappen is de auto ook erg modern. Het dashboard is volledig digitaal en van alle gemakken voorzien.

Ben jij op zoek naar een luxe auto met een sportieve uitstraling? Dan is de Mercedes A-klasse het instapmodel voor jou. Of je nu kiest voor een automaat of handgeschakeld en wat je maandbudget ook is. In onze voorraad van ruim 300 Mercedes A-klasse modellen, zit er altijd een auto bij die bij je past.

Voorraad

Benieuwd hoe wij het doen? Bekijk ons stappenplan...

Ga voor comfort en luxe met Audi

Luxe en comfort zijn pijlers die Audi hoog in het vaandel heeft staan en waar zij ondertussen ook om bekend staan. Als je in een Audi stapt en weg rijdt, dan weet je al snel waar wij over praten. Maar ook sportiviteit is erg belangrijk binnen dit merk. Van bijna elk model is een sport uitvoering beschikbaar. Veel mensen kiezen dus voor een Audi vanwege de goede naam die dit merk draagt, maar wist je ook dat deze auto’s erg zuinig rijden? Het nadeel aan dit merk? De auto’s zitten prijstechnisch in een hoog segment, waardoor de maandtermijnen automatisch hoger uitvallen.  

Financial lease Audi A3

Een auto met klasse maar toch compact, dat is de Audi A3. Ondanks dat het een van de goedkoopste Audi modellen is, kan je nog steeds luxe en comfort verwachten. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden als het gaat om opties aan de auto. Doordat er veel modellen zijn geproduceerd is de kans groot dat er een auto bijzit die perfect aan al jouw wensen en eisen voldoet.

De cockpit van de auto is minimalistisch vormgegeven, maar ziet er wel high-tech en krachtig uit. Daarnaast is het dashboard voorzien van een display, die je met één druk op de knop in en uit kunt schuiven.

Wil jij de luxe en het comfort van een Audi, zonder daar veel geld voor neer te moeten leggen? Dan is de Audi A3 wellicht de perfecte auto voor jou. In onze voorraad vind je 600 Audi A3 modellen, staat jouw volgende auto daar ook tussen?

Voorraad

Zakelijke uitstraling met BMW

Duitse automerken blijven ongelofelijk populair. Zo hebben jullie de Volkswagen, Mercedes en Audi al voorbij zien komen en ook de BMW voegt zich aan dit rijtje toe. De auto’s van BMW staan bekend om hun sportieve, maar ook degelijke uitstraling. Het zijn professionele auto’s die prima gebruikt kunnen worden voor zakelijke ritten.

Naast het professionele uiterlijk en de comfort die BMW je biedt, zijn deze auto’s ook nog eens erg betrouwbaar en krachtig. De motoren gaan vaak jaren mee en dit geldt voor elk model in hun voorraad. Wat een BMW uniek maakt is de achterwielaandrijving, waardoor deze auto’s perfect zijn om veel te vervoeren. Bedrijfswagens van BMW zijn, mede om die reden, ook erg populair.

Financial lease BMW 3 serie

Ben jij op zoek naar een auto die een professionele uitstraling heeft en waarmee jij vol vertrouwen kan aankomen op je werk en bij afspraken? Veel mensen kiezen dan voor de BMW 3 serie.

Ook bij de BMW 3 serie is achterwielaandrijving standaard. Een kenmerk dat voor veel mensen het rijplezier verhoogt. Door de achterwielaandrijving heeft de BMW grote trekkracht. Moet jij veel vervoeren? Dan is dat met deze auto geen enkel probleem!
Ben jij op zoek naar een auto die er professioneel uitziet en van alle gemakken is voorzien? Dan is de BMW 3 serie the way to go. In onze voorraad vind je een aanbod van ruim 250 modellen!

Voorraad

Financiale lease van jouw nieuwe auto

Ben jij toe aan een nieuwe auto en wil jij deze graag leasen? Dat kan met behulp van financial lease. Jij kiest je nieuwe auto uit en wij doen een lease aanvraag voor je. Meestal ontvang jij de beoordeling al binnen één werkdag. Zo kan jij binnen no-time in je nieuwe auto rijden. Benieuwd hoe financial lease in zijn werk gaat? Dat vertellen wij je graag!

Auto op het oog? Bereken zelf je maandtermijn!

Nieuwe bedrijfsauto?
Bekijk de voorraad!

Ruim 40.000 auto's beschikbaar. 

Voorraad

Heb je een vraag?
Laat het ons weten!

Onze lease adviseurs helpen je graag verder.

Lease adviseurs Financial Lease For You Contact Whatsapp

Auto al gevonden?Leasecalculator!

Heb je de ideale auto al gevonden? Bereken jouw maandtermijn met onze rentecalculator.

Bereken
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken