{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Voordelen elektrische auto leasen

Ook in 2021 geldt voor zakelijke Tesla bestuurders een lagere bijtelling. Als de auto in 2021 op kenteken wordt geplaatst, geldt voor de eerste 40.000 euro geen 22%, maar 12% bijtelling. In 2022 loopt dit percentage op en de jaren daarna nog verder, zaak dus om zo snel mogelijk die Tesla zakelijk aan te schaffen! Verder profiteren ondernemers ook van de zogenaamde Milieu investeringsaftrek (MIA) regeling. Hierbij wordt maximaal 13,5% van de waarde van de auto gesubsidieerd, tot maximaal 40.000 euro. Dit kan veel geld schelen, afhankelijk van het belastingtarief waar jouw onderneming onder valt.

Tesla modellen

Voor iedere Tesla fan is er de geschikte auto. Ga je voor een sportief model met een strakke look dan kom je bij de Tesla model S uit. Met een topsnelheid van 322 km/h en een geschat bereik van 635 km is deze auto niet alleen stoer maar ook zeer praktisch. Voor een voordeligere optie is de Tesla model 3 erg populair, met een bereik van niet minder dan 614 km nog steeds praktisch voor elk type rit. Voor extra ruimte en een stoere look is de Tesla model X de ideale keuze. Deze long-range SUV heeft meer trekkracht en opbergruimte dan welke elektrische SUV dan ook. Welke Tesla ook de voorkeur heeft, Tesla Financial Lease is altijd een slimme keuze.

Daarom Financial Lease

Met Tesla Financial Lease voorkom je dat een groot deel van het kapitaal binnen de onderneming direct wordt besteed aan de aanschaf van de auto, zodat je dankzij het vaste maandbedrag ruimte houdt voor andere investeringen. Dit maandbedrag bepaal je zelf aan de hand van looptijd en slottermijn. Daarnaast biedt Financial Lease van een Tesla de flexibele mogelijkheid om boetevrij vervroegd af te lossen en profiteer je van diverse fiscale voordelen, waaronder BTW teruggave, en investerings- en renteaftrek. Redenen genoeg om te kiezen voor het zakelijk financieren van een Tesla. 

Voordelen Financial Lease For You

Zowel wanneer je de Tesla in onze online leasevoorraad hebt gevonden als wanneer je het ideale model elders hebt gezien helpen wij je graag verder met de Financiering. Daarom garanderen we altijd de Laagste Prijs Garantie, zijn we transparant over de rentepercentages die we hanteren en betaal je nooit administratie en/of handelingskosten. Wil je graag snel rijden? Binnen 2 dagen kunnen we de financiering voor je afronden. En heb je nog vragen? Laat het gerust weten, onze lease-experts helpen je graag!

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken