{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat
Renault Financial Lease Banner

Hoe werkt Financial Lease

De eerste stap is het vinden van de ideale auto. Wanneer je deze hebt gevonden kan je via onze website eenvoudig en vrijblijvend een financieringsaanvraag doen. Binnen 1 werkdag ontvang je van ons de uitslag. Heb je een goedkeuring op de Financial Lease, dan is het natuurlijk tijd om de auto te gaan bekijken. Wanneer zowel de auto als financiering naar wens zijn zorgen wij dat je een leaseovereenkomst ontvangt en zodra deze door het jou en het autobedrijf is getekend kan je de auto ophalen. Ben je als (startende) ondernemer nieuw met Financial Lease en wil je iets meer informatie? In deze video geven we antwoord op de vijf meest gestelde vragen over Financial Lease. 

 

Hoe werkt Financial Lease

Voordelen van Financial Lease

Het zakelijk leasen van een Renault biedt ondernemers tal van voordelen. Met Financial Lease behoud je liquiditeit in de onderneming, ben je direct (economisch) eigenaar van de auto, profiteer je van diverse fiscale voordelen en ervaar je de zekerheid van een vast laag maandtermijn. Daarnaast bepaal je met Financial Lease zelf de hoogte van het maandbedrag en is het enorm flexibel dankzij de mogelijkheid om boetevrij in te lossen.

Populairste Renault lease auto's

Voor zowel personen- als bedrijfsauto's biedt Renault een groot aanbod populaire lease auto's. Met compacte personenauto's als de Captur en Twingo ben voor een zeer scherp maandtermijn al voorzien van een nieuwe bedrijfsauto. Kies je liever een maat groter, dan zit je goed met modellen als de immer populaire Clio of Kadjar en Megane. Op zoek naar een bedrijfsauto? Bekijk eens de Renault Kangoo of MasterMet honderden Renault modellen, nieuw én gebruikt, op voorraad is de kans groot dat jouw droomauto ertussen zit. Tóch niet gevonden? Geen probleem, ook wanneer je de auto elders hebt gevonden kunnen wij je helpen met de Financial Lease en profiteer je van onze ‘Laagste Prijs Garantie’.

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken