{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat
Kia Financial Lease Banner

Voordelen van Kia Financial Lease

Als je een Kia zakelijk gaat leasen profiteer je als ondernemer diverse (fiscale) voordelen. Zo krijg je bij Financial Lease een aantal belastingvoordelen waaronder BTW teruggave, renteaftrek, zakelijk afschrijven en mogelijk investeringsaftrek. Daarnaast bepaal je zelf vooraf de hoogte van jouw maandbedrag door te kiezen voor een looptijd, aanbetaling en slottermijn naar eigen wens. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat je altijd vervroegd (boetevrij) kan aflossen mocht dit de beste keuze voor jouw bedrijf zijn! Aan het einde van je contract is de auto vervolgens volledig jouw eigendom. Al deze voordelen en het feit dat je een grote investering voorkomt maakt (Kia) Financial Lease de beste keuze voor elke ondernemer.

Populaire Kia Lease auto's

Wat voor type auto je ook wil, Kia heeft de oplossing voor jou. Ben je op zoek naar een zuinige stadsauto die ook nog eens een van de goedkoopste keuzes binnen zijn klassement is, dan is de Kia Picanto de ideale auto. Heb je meer interesse in een stoere crossover verkrijgbaar met hybride aandrijving, neem dan eens een kijkje naar de Kia Stonic. De Kia Rio, een sportieve hatchback met strak design is een andere populaire, betaalbare keuze voor het Financial Leasen van een Kia. Voor een auto uit een groter segment kun je altijd naar de Kia Sportage kijken. Met een trekgewicht van 1600 kilo is deze combinatie van stijlvol design en rijgenot een interessante optie voor elke ondernemer. Genoeg keuze dus binnen het merk Kia!

Hoe werkt Financial Lease

Het Financial Lease proces begint met een vrijblijvende aanvraag. Kies een auto uit onze ruime leasevoorraad of via een andere bron, de auto mag overal vandaan komen mits deze door een Nederlands autobedrijf verkocht wordt. Bij Financial Lease sluit je een zakelijke lening af waarbij je de bedrijfsauto maandelijks afbetaalt. Vaak wordt Financial Lease dan ook vergeleken met een hypotheek, waarbij de auto dan als onderpand geldt. Als je aanvraag wordt goedgekeurd door de financier zorgen wij dat we alle documenten op orde maken zodat jij zo snel mogelijk de weg op kan!

 Hoe werkt Financial Lease

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken