{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Kiezen voor Fiat 500 Financial Lease

De Fiat 500 werd gebouwd om door kleine Italiaanse stadjes te manoeuvreren. Als gevolg daarvan ontstond tijdens het ontwerpproces een ongewone kleine auto. Al snel kreeg deze auto de naam "rugzakje". De nieuwere modellen van de Fiat 500 zijn groter dan zijn voorgangers, maar het blijft nog steeds een compacte auto. Dat maakt hem bij uitstek geschikt voor binnensteden en kortere afstanden. Er zijn drie verschillende modellen van de Fiat 500. Je hebt de "normale" Fiat 500, de Fiat 500L en de Fiat 500X. Voor elk model zijn er nog verschillende generaties en versies. Sinds 2020 zijn er ook elektrische versies van de Fiat 500 beschikbaar.

Een lease auto voor iedereen

Heeft uw bedrijf geen grote auto nodig, maar wilt u toch graag in luxe naar uw bestemming rijden? Dan is de Fiat 500 iets voor jou! Van prestatiecoach tot beautyspecialist, de Fiat 500 geeft de rijervaring die iedere reis comfortabel maakt.

Mag het een jaartje meer? Occasion lease.

Ben je niet op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, kijk dan eens naar een Fiat 500 occasion model. Dit zijn tweedehands / jong gebruikte auto's. Financial Lease van een Fiat 500 occasion biedt verschillende voordelen. Zo is de prijs een stuk aantrekkelijker, is de auto vaak direct beschikbaar en rijdt een goed onderhouden auto vaak minstens zo lekker. Kies je een auto uit onze online leasevoorraad dan kan je bij de kopjes 'specificaties en extra's' zelf ook checken of alle gewenste opties op de auto zitten verwerkt.

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken