{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Populaire Fiat lease auto's

Het aanbod van Fiat is breed, van de populaire en zeer compacte Fiat 500, nu ook volledig elektrisch verkrijgbaar, tot de volumineuze Fiat Dobló bedrijfswagen. Met de Fiat 500 kun je in stijl door de stad rijden in een auto die zowel compact als verrassend volumineus van binnen is. Wil je een nog voordeligere stadsauto dan is de Fiat Panda, garant voor betrouwbaarheid en zuinigheid, de keuze voor jou. Fiat biedt ook nog een volumineuze bedrijfswagen aan, de Fiat Dobló, ideaal voor het vervoer van bedrijfsapparatuur en materialen. Genoeg keuze dus, en niet zonder reden zijn zowel de personen- als bedrijfswagens van het Italiaans-Amerikaanse automerk populaire keuzes onder zakelijke rijders.

Voordelen Financial Lease

Het financieren van een FIAT met Financial Lease brengt diverse voordelen met zich mee. Zo kan je als ondernemer profiteren van BTW teruggave, investerings- en renteaftrek en biedt Financial Lease de zekerheid van een vast laag maandbedrag. De hoogte van dit maandbedrag kun je zelf samenstellen, en je kan ook nog vervroegd inlossen zonder extra kosten. Binnen een paar dagen rijd je weg in je nieuwe FIAT bedrijfsauto zonder daarvoor een hoge aanschafwaarde te hoeven betalen, zodat je kapitaal in de onderneming behoud voor andere investeringen (of als buffer). Aan het einde van je contractduur is je Fiat volledig in jouw bezit. Zo is Fiat Financial Lease een logische keuze!

Tips voor zakelijk Fiat leasen

Bij het zoeken van de juiste Financial Lease komt er veel op je af en kan het lastig zijn door de bomen het bos nog te zien. Hierom kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers die graag met je door het proces lopen en tips geven. Wil je gelijk weten wat de opties zijn voor jouw bedrijf? Schiet vrijblijvend een Financial Lease aanvraag in. Deze wordt doorgezet naar verschillende financiers en geven je een beeld van de mogelijkheden die jouw bedrijf geboden kunnen worden zonder dat je ergens aan vast zit! Wil je nog meer weten over hoe het Financial Lease proces in zijn werk gaat? Neem dan eens een kijkje naar onderstaand stappenplan.

 

Mercedes Leasen stappenplan

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken