{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Populaire Citroen Lease auto's

Van compacte personenauto’s tot sterke bedrijfswagens, Citroen heeft het in zijn modellenrange. Ben je op zoek naar een kleine auto, dan is Financial Lease van de Citroen C1 misschien iets voor jou. Liever een model groter, dan heb je keuze uit de C3 of de SUV versie: C3 Aircross. Heb je de Citroen met markante airbumps op het oog, dan kies je voor de Citroen C4 Cactus. Liever geen personenauto maar een bedrijfswagen, dan zit je goed met de Financial Lease van een Citroen Berlingo, Jumpy of Jumper.

Citroen Occasion Lease

Het is onze ervaring dat veruit het grootste gedeelte van de ondernemers kiest voor de Financial Lease van een occasion. Een Occasion is een tweedehands of jong gebruikte auto. Dit biedt meerdere voordelen. Zo is allereerst de aanschafprijs van de auto een stuk aantrekkelijker en daarmee ook je maandelijkse leasetermijn. Daarnaast is een occasion vaak direct beschikbaar zodat je snel de weg op kan. In onze leasevoorraad vind je ruim 750 Citroen occasion lease modellen, direct beschikbaar voor Financial Lease.

Het leasetraject

Wanneer je een auto op het oog hebt kan je vrijblijvend een leaseofferte bij ons aanvragen. Handig om te weten: de auto mag uit onze leasevoorraad komen, maar dit is niet noodzakelijk. Zodra wij de aanvraag ontvangen gaan wij bij diverse financier uitzoeken of ze jou de financiering kunnen verstrekken. Binnen 1 werkdag ontvang je de uitslag. Heb je een akkoord, dan is het tijd om de auto te bezichtigen. Wanneer zowel de financiering als de auto naar wens zijn teken je de koopovereenkomst bij het autobedrijf. Binnen 1 tot 3 werkdagen maken wij vervolgens de lease voor je in orde zodat je snel met de auto kan gaan rijden.

Hoe werkt Financial Lease

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken