{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

BMW 5 serie als lease auto

Een BMW 5-serie kopen met Financial Lease? Goed idee! De BMW 5-serie staat bekend als een luxe sportieve stationwagon of dynamische sportsedan. De 5-serie is beschikbaar als 4-deurs en 5-deurs versie en is een slag groter dan de 3-serie. Het beschikt uiteraard over nodige comfort die je van een topmodel in het zakelijke segment mag verwacht, wat het bij ondernemers een populaire zakelijke auto maakt. Het eerste model werd gelanceerd in 1972 en in 2017 werd de zevende generatie op de markt gebracht.

Een 5 serie leasen, of toch een van zijn concurrenten?

Voor vele staat BMW als merk duidelijk aan de top van de lijst. Ben je zelf wat minder merk gebonden en vooral benieuwd naar vergelijkbare modellen in de klasse van de 5-serie, dan kan je de auto vergelijken met modellen als de Audi A6, Mercedes-Benz E-Klasse en de Volvo S90/V90. Alle modellen laten zich kenmerken door luxe en comfort, genoeg technische snufjes en een zakelijk karakter.

Een slimme combi: De BMW 5-serie & Financial Lease

Ben je van plan een BMW 5 serie als zakelijke auto aan te schaffen, dan is de link met Financial Lease snel gemaakt. De nieuwprijs van een BWM 5-serie ligt tussen de € 60.000,- en € 160.000,-, een bedrag dat menig ondernemer liever niet in 1 keer uit eigen middelen voldoet. Financial Lease is een zakelijke financiering, specifiek voor de aanschaf van een auto. Bij de Financial Lease van een BMW 5-serie betaalt u het bedrag in termijnen, wat dankzij diverse fiscale voordelen ook financieel aantrekkelijk is voor ondernemers. Verder biedt Financial Lease volledige vrijheid met betrekking tot vervroegd inlossen en ben je direct (economisch) eigenaar van de auto. Wil je meer weten over de voordelen van financial lease of hoe ons financial lease stappenplan werkt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken