{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

De voordelen van automaat leasen

Het leasen van een automaat staat voor een auto met een automatische transmissie. Dit houdt in dat je als bestuurder niet handmatig een hogere of lagere versnelling hoeft te kiezen, dit gaat automatisch. Zo bedien je als bestuurder ook geen koppeling en is het extra ontspannen rijden. Zeker als je vaak op de weg zit, bijvoorbeeld om relaties of klanten te bezoeken is een automaat daarom een interessante keuze. Niet gek dat steeds meer ondernemers hiervoor kiezen.

Voor wie is de aanschaf van een automaat met financial lease geschikt?

Financial Lease is per definitie een zakelijke vorm van financieren. Wanneer je dus overweegt een automaat geschakelde auto te kopen met Financial Lease is het een eis dat je dit doet op naam van (jouw) bedrijf. Bijkomende voordelen van Financial Lease zijn de onbeperkte kilometrage, flexibele inlosregeling, fiscale voordelen en het feit dat je direct (economisch) eigenaar bent van de auto. Zo mag je de Automaat ook bestickeren met bijvoorbeeld je bedrijfsopdruk.

Leasevoorraad automaat auto's

In onze leasevoorraad vind je ruim 20.000 Automaat lease auto’s die worden aangeboden door autobedrijven door heel Nederland. Mogelijk heb je de voorkeur voor een specifieke brandstof (benzine, diesel, hybride, elektrisch) of gebruik je een van de andere populaire filters als bouwjaar, km-stand en merk om snel tot jouw droomauto te komen. Heb je een auto gevonden dan kan je eenvoudig een vrijblijvende leaseofferte aanvragen, binnen 1 werkdag ontvang je van ons terugkoppeling op de lease mogelijkheden.

Daarom een automaat leasen via Financial Lease For You

Bij Financial Lease For You snappen we dat je als ondernemer niet dagelijks bezig bent met de aanschaf van een nieuwe bedrijfsauto, laat staan met de financiering. Wij helpen je daarom graag met alle vragen, van het maken van een berekening tot toelichting op de fiscale voordelen. We geven je daarnaast graag de zekerheid dat je altijd goed geholpen wordt, zo ben je bij ons zeker van 4 unieke leasegaranties. Zo is jouw financial lease altijd “Zo geregeld, zonder zorgen”.

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken