{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Over de Alfa Romeo Mito

De Alfa Romeo MiTo is een compacte hatchback die tussen 2008 en 2018 werd geproduceerd. Het model heeft een sportief en dynamisch ontwerp met kenmerkende Alfa Romeo stylingelementen zoals de ‘trilobo’-grille en de driehoekige koplampen. Dankzij de lichte constructie en goede wegligging biedt dit de bestuurder een prettige en wendbare rijervaring.

Alfa Romeo Mito occasion lease

Het aankopen van een tweedehands Alfa Romeo Mito biedt verschillende voordelen ten opzichte van de aanschaf van een volledig nieuw model. Het meest voor de handliggende voordeel, een tweedehands of jong gebruikte mito is goedkoper dan een nieuwe model. Wanneer je de Mito gaat leasen zal je maandtermijn dus ook lager uitvallen. Daarnaast zijn occasion modellen vaak direct beschikbaar waardoor je ook met Financial Lease meestal binnen een werkweek nog kan wegrijden met de auto. Tot slot is er vaak een ruimte keuze in gebruikte auto’s. Uiteraard mag jouw nieuwe Mito lease auto uit onze leasevoorraad komen, maar dit is niet eens noodzakelijk! Ook als je jouw droomauto elders hebt gevonden helpen we je graag met een financiering zonder zorgen.

Mito vs alternatieve modellen

Valt de Alfa Romeo Mito toch niet helemaal in jouw smaak maar ben je wel opzoek naar vergelijkbare auto’s in termen van grootte en prestatie? Kijk dan eens naar modellen als de Audi A1, Volkswagen Polo, Ford Fiesta en Renault Clio. Dit zijn stuk voor stuk populaire lease modellen bij ondernemers die liever niet teveel geld kwijt zijn aan de bedrijfsauto of die liever kiezen voor een lagere aanbetaling.

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken