{{selectedFacet.display}}
{{vm.resultCount}} auto's
  • <<
  • <
  • {{vm.pagingFirstPage + $index +1 }}
  • >
  • >>
Filter je resultaat

Als ZZP'er een Alfa Romeo leasen

Als zelfstandige ondernemer kan het aantrekkelijk zijn om een auto te leasen in plaats van deze te kopen. Hierbij is financial lease een interessante optie, omdat je als ZZP'er zo in één keer eigenaar wordt van de Alfa Romeo. Hierdoor kun je de auto op de balans zetten en mogelijk profiteren van diverse fiscale voordelen. Daarnaast is het leasen van een Alfa Romeo als ZZP'er een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare, sportieve en luxe auto voor zakelijke doeleinden.

Bekende Alfa Romeo modellen

Als het gaat om Alfa Romeo, denken veel mensen aan de sportieve modellen zoals de Giulia en de Stelvio. Deze modellen zijn dan ook zeer populair onder de liefhebbers van Italiaanse auto's. Naast deze bekende modellen heeft Alfa Romeo nog meer pareltjes in het assortiment, zoals de compacte MiTo en de ruime Giulietta. Door te kiezen voor een Alfa Romeo lease auto kun je genieten van het ongekende rijplezier dat deze auto's bieden.

Fiscale voordelen van financial lease

Een Alfa Romeo financial lease kan diverse fiscale voordelen opleveren. Zo kun je profiteren van aftrekposten als renteaftrek- en investeringsaftrek evenals btw-teruggave. Bovendien blijft de Alfa Romeo bij financial lease eigendom van jou als ondernemer, wat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud en de verzekering. Hierdoor kun je zelf bepalen welke verzekering het beste bij jouw situatie past en welk onderhoud nodig is voor jouw Alfa Romeo lease auto.

Uw geselecteerde auto's
Vergelijken