Lease auto verzekeren

Onbezorgd rijden start met de juiste autoverzekering. Bij Vermeer Automotive helpen we graag verder zodat je van alle zekerheid bent voorzien zodra je bij ons wegrijdt. In samenwerking met onze lease- en verzekeringspartner Captive Finance gaan we voor jou opzoek naar de scherpste aanbiedingen met de beste voorwaarden. Zo vergelijken we het aanbod van een groot aantal verzekeraars en ontvang je van ons altijd de drie beste aanbiedingen. Zo kies je zelf welke aanbieding, verzekeraar en voorwaarden het beste bij jou passen.

Welke autoverzekering past bij mij?

Er zijn drie type verzekeringen waaruit je kan kiezen, namelijk: WA, Beperkt Casco en AllRisk. Iedere variant biedt een eigen dekkingsgraad, waarbij een WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheidsverzekering) de verplichte minimale dekking is. Een WA verzekering vergoed enkel de schade die jij toebrengt aan derden. Beperkt Casco is uitgebreider en biedt ook dekking tegen diefstal/inbraak, ruitschade en schade door toedoen van een storm/brand. AllRisk is de meest uitgebreide dekking, hiermee ben je ook verzekerd voor schade door eigen toedoen en vandalisme.

Type verzekeringen


Voor een nieuwe auto wordt het aangeraden om een allriskverzekering af te sluiten. Wanneer je namelijk zelf schade aan de auto zou rijden, of zelfs total loss, krijg je zonder allriskverzekering niks vergoed. Bij de aanschaf van een (oudere) occasion zou je de overweging kunnen maken om te kiezen voor een WA of Beperkt Casco verzekering. Echter (!), combineer je de aanschaf met een Financial Lease dan heb je te maken met de regels en adviezen die de financieringsmaatschappij als voorwaarde aan de financiering stelt. In nagenoeg alle gevallen is een AllRisk verzekering dan een verplichting.

Dáárom verzekeren via Vermeer Automotive

Geen enkele verzekeraar in Nederland kan altijd de scherpste verzekering of beste voorwaarden bieden. Zo heeft iedere verzekeringsmaatschappij zijn eigen specialisatie. Waar de ene verzekeraar hele scherpe premies rekent voor bedrijfswagens, is de ander misschien veel goedkoper wanneer je minder schadevrije jaren hebt. Zo kan dezelfde verzekering tussen verschillende aanbieders honderden euro's per jaar schelen. Het loont dan ook altijd om goed te vergelijken en hier helpen we jou graag bij. 

 

Vinkje Het gemak van alles onder één dak | Zo heb jij er geen omkijken naar en regelen wij alles voor je.

Vinkje Experts in vergelijken | Wij vergelijken de beste aanbiedingen bij verschillende verzekeraars.

Vinkje Onafhankelijk | We handelen onafhankelijk en hebben geen (productie)verplichting t.o.v. verzekeraars.

Vinkje Persoonlijk advies | Onze adviseurs staan met advies en tips voor je klaar.

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken