Aanvraagformulier: zakelijk auto financieren

Financial Lease is een zakelijke financieringsvorm waarmee je als ondernemer voor een vast maandtermijn direct eigenaar bent van het de auto en profiteert van diverse fiscale voordelen. Doe hier vrijblijvend een financial lease aanvraag en wij gaan jouw leasemogelijkheden uitzoeken. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons terugkoppeling.

Hoe werkt een aanvraag?

Stap 1: Kies jouw auto

De eerste stap is het vinden van een auto. Deze mag uiteraard uit onze leasevoorraad komen, maar dit hoeft niet. Ook wanneer je een auto hebt gevonden die niet bij ons online staat (maar bijv. op marktplaats, autoscout, etc.) helpen we je graag met de financiering.

Stap 2: Leaseofferte aanvragen

Heb je een auto op het oog, doe dan een vrijblijvende leaseofferte aanvraag. Dit kan via bovenstaande calculator, of wanneer je de auto hebt gevonden in onze leasevoorraad middels de calculator op de betreffende autopagina.

Stap 3: auto bekijken en kopen

Wanneer je van ons een goedkeuring ontvangt op de Financial Lease dan betekent dit dat de financier bereid is jou de financiering te verstrekken. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de auto die jij online hebt gezien ook echt jouw droomauto is. Dus… tijd om een bezichtiging te plannen!

Wanneer zowel de financiering als auto helemaal naar wens zijn kan je de auto kopen. Informeer de verkoper dat je de auto wil kopen. In de meeste gevallen vraagt de verkoper je een koopovereenkomst te tekenen om de koop te bevestigen. Vervolgens ga je naar stap 4.

Stap 4: Lease afronden en rijden

Wanneer je de auto hebt gekocht informeer je ons hierover. Dan is het namelijk tijd dat wij de leaseovereenkomst voor je laten opmaken. Hiervoor hebben we van jou een aantal documenten nodig (Zie hieronder). Vervolgens ontvang je per mail van ons de leaseovereenkomst. Deze wordt door zowel jou als het autobedrijf getekend. Zodra wij de getekende leaseovereenkomst retour ontvangen kan de financier het kredietbedrag overmaken, dit doen ze rechtstreeks aan het autobedrijf. Zodra jij ook jouw eventuele aanbetaling aan het autobedrijf hebt voldaan kan je de auto ophalen!

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken