Financial Lease: waar moet je rekening mee houden?

Je bent helemaal toe aan het aanschaffen van een auto van de zaak en hebt de verschillende opties vergeleken. Je hebt ontdekt dat de meest gunstige en flexibele vorm die bij jou past een financial lease is. En dus sta je te trappelen om een auto uit te zoeken en een aanvraag te doen. Waar moet je dan op letten als je een auto koopt met financial lease? Lees hieronder onze tips.

Eerst lease offertes vergelijken

Door te vergelijken voorkom je dat een op het eerste gezicht voordelig leasecontract achteraf gezien helemaal niet zo gunstig blijkt te zijn. Leg altijd dezelfde voorstellen naast elkaar (vergelijk geen appels met peren). Kijk en vergelijk hetzelfde financial lease bedrag, dezelfde looptijd en dezelfde slottermijn! En vergelijk vervolgens de voorwaarden en het maandbedrag. 

Let op de rente die je afspreekt

Veel aanbieders beloven openheid over de rente die je betaalt, maar op geen enkele website zie je de rente staan. Dan kan je soms voor een verrassing komen te staan, want een berekening via een website is vaak lager dan het uiteindelijke rentetarief dat je wordt aangeboden. Let daar goed op en voorkom verrassingen achteraf. Bij ons geldt afspraak = afspraak. Spreek je bij ons een rentetarief af, dan geldt deze gedurende de gehele looptijd van het leasecontract. Lees meer over onze tarieven. 

Wees bedacht op bijkomende kosten

Voorkom vervelende verrassingen achteraf en wees erop bedacht dat :

  • dat de rente die je ziet of uitrekent op de website van de aanbieder ook geldt als de financial lease wordt goedgekeurd. Vraag altijd naar de rente.
  • dat het maandbedrag in financial lease altijd exclusief BTW is.
  • als het om een marge-auto gaat je informeert hoe het dan zit met de BTW
  • als de financier of bemiddelaar administratiekosten rekent je dit nooit moet doen! 

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Transparante rentetarieven

Transparant over rente

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken