Financial Lease: zo werkt het

Je Financial Lease snel en eenvoudig online afsluiten, waar je maar wilt. Niet gek dat steeds meer ondernemers ervoor kiezen om hun Financial Lease via internet te regelen. Maar... hoe werkt dat? Wij helpen je daar uiteraard graag bij. Kies je ervoor om je Financial Lease via ons af te sluiten, dan ben je verzekerd van een duidelijk en eenvoudig proces. In 8 stappen heb je de Financial Lease afgerond en ben je klaar om weg te rijden in je nieuwe auto.

Financial Lease stappenplan

Stap 1 - Droomauto
Je zoekt de auto uit die aan al jouw wensen voldoet. Deze vind je in onze ruime voorraad kwaliteitsauto’s of heb je misschien al ergens anders gevonden.

Stap 2 - Financial Lease
Met onze leasecalculator bereken je jouw gewenste maandbedrag en doe je eenvoudig en vrijblijvend een aanvraag.

Stap 3 - Beoordeling
Wij zorgen dat je aanvraag bij één of meerdere kredietverstrekkers wordt beoordeeld, met de voor jou meest gunstige voorwaarden. Zodra wij een uitslag ontvangen informeren wij je hierover.

Stap 4 - Bezoek autobedrijf
Met de Financial Lease goedkeuring in je achterhoofd neem je een bezoekje aan de dealer waar jouw droomauto staat. 

Stap 5 - Opvragen overeenkomst
Wanneer de auto naar wens is vraag je bij ons de Financial Lease overeenkomst op. Hiervoor hebben wij een aantal documenten nodig waaronder de definitieve factuur en ID.

Stap 6 - Retour sturen getekende overeenkomst
Onderteken samen met de dealer de overeenkomst en stuur deze, samen met de relevante eigendomsbewijzen, naar ons op. Zodra wij de documenten hebben ontvangen vindt de uitbetaling aan het autobedrijf plaats.

Stap 7 - Nieuwe auto!
Jij hebt met het autobedrijf al een afleverdatum afgesproken en wanneer de uitbetaling heeft plaatsgevonden rijd jij weg in je nieuwe auto!

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid

Binnen 1 dag zekerheid

Persoonlijke service

Persoonlijk contact

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}