Onze maatregelen tegen Covid-19

Van huishoudens tot ondernemers, in heel Nederland worden maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Ook bij Financial Lease For You volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid om verantwoord onze dienstverlening te kunnen voortzetten. Op deze pagina vind je een overzicht van de maatregelen en wijzigingen die wij hebben doorgevoerd in onze service.

Wat doet Financial Lease For You

Onze medewerkers werken veelal vanuit huis. Onze openingstijden blijven ongewijzigd en we zijn gewoon via de reguliere kanalen bereikbaar, we staan dus nog steeds voor je klaar.

Kan ik nog steeds Financial Lease aanvragen en afsluiten?

Onze dienstverlening blijft verder ongewijzigd. Het is dus nog steeds mogelijk om een vrijblijvende Financial Lease offerte aan te vragen en financieringen af te sluiten.

Kan ik nog steeds de auto’s bezichtigen?

Wanneer wij van de financier een goedkeuring ontvangen op de financiering zullen wij je hier zoals gewoonlijk per mail en telefonisch over informeren. Ben je echt geïnteresseerd in de auto, dan is het nog steeds mogelijk om de auto te bezichtigen.

Financial Lease For You werkt samen met ruim 250 autobedrijven door heel Nederland, zij bepalen ieder hun eigen ‘Coronabeleid’. Om deze reden is het verstandig om eerst telefonisch contact op te nemen met het autobedrijf, zo kunnen jullie samen een afspraak inplannen. Wij leggen graag het eerste contact voor jou met het autobedrijf, zo kunnen wij ze ook informeren over de goedkeuring. Neem je liever zelf contact op met het autobedrijf dan is dit uiteraard ook mogelijk.

De auto bevalt. Hoe nu verder?

Wanneer je de auto hebt bezichtigd en deze graag zou aankopen zijn de vervolgstappen ongewijzigd ten opzichte van de ‘normale gang van zaken’. Om de leaseovereenkomst te kunnen opvragen bij de financier ontvangen we graag een kopie rijbewijs, kopie bankpas en de factuur van de aankoop. Vervolgens ontvang je van ons de leaseovereenkomst. Deze ontvangen wij graag getekend (door jou en het autobedrijf) retour, daarna kan de financier de uitbetaling afronden.

Bekijk hier ons volledige stappenplan

Heb je vragen die hierboven nog niet zijn beantwoord? Laat het ons uiteraard gerust weten!

Hoe kunnen wij verder helpen?

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid

Persoonlijke service

Persoonlijke service

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken