Financial lease
for you

Financial Lease For You Financial Lease For You Financial Lease For You


Jouw partner in Financial Lease

Een Financial Lease auto: Zo geregeld, zonder zorgen

Financial Lease, dat is zakelijk auto leasen voor ondernemers. Dé oplossing voor ZZP'ers en het MKB om een auto te leasen met behoud van eigen vermogen.

De aanschaf van een Financial Lease auto hoeft niet ingewikkeld te zijn of weken te duren. Als ondernemer heb je alleen een betrouwbare partner nodig die jou goed informeert, transparant ondersteunt (het blijft immers een financieel product) en het werk uit handen neemt wanneer je besluit de auto zakelijk te leasen.

Financial Lease For You is graag jouw partner en met onze 4 unieke leasegaranties beloven we te doen wat we zeggen. We vertellen je graag meer over onszelf.

Leasegarantie #1 - Persoonlijke service Persoonlijke service
Leasegarantie #2 - Transparant financieren De meest transparante lease
Leasegarantie #3 - Scherpste leaseprijs Scherpe leaseprijs
Financial Lease Expert icoon Alle expertise op 1 plek

 

4 Leasegaranties

Een helder stappenplan: van aanvraag tot rijden

Zodat jij snel de weg op kan

financial lease icoon - auto uitzoeken


1. Kies jouw auto

Bekijk ruim 40.000 financial lease auto's in onze leasevoorraad en bereken jouw maandtermijn.

Voorraad

financial lease icoon - offerte aanvragen


2. Leaseofferte aanvragen

Doe een vrijblijvende lease aanvraag en wij toetsen of je een akkoord krijgt op de financiering.

Aanvragen

financial lease icoon - auto bekijken


3. Auto bekijken & kopen

Goedkeuring ontvangen? Tijd voor een bezichtiging! Is de auto ook helemaal naar wens, dan kan je overgaan tot kopen.

Contact

financial lease icoon - lease afronden


4. Lease afronden & rijden

Informeer ons over de koop en wij regelen het papierwerk. Zo kan jij snel wegrijden. Bekijk welke 4 garanties wij jou bieden.

Leasegaranties

Ondernemers, bedankt voor jullie vertrouwen

Persoonlijk contact en transparant financieren, daar gaan we voor

 

 Bedankt voor jullie vertrouwen, waardevolle feedback en dagelijks enthousiasme voor ondernemen. Wij zijn enorm trots op 9.6 waarmee jullie ons beoordelen.


Financial Lease (For You) in beeld

De aanschaf van een bedrijfsauto blijft vaak een grote stap, zeker als je voor het eerst te maken krijgt met Financial Lease. Want wat is Financial Lease eigenlijk? Wat zijn de voordelen van zakelijk financieren voor ondernemers en hoe werkt het precies?

Onze lease adviseurs leggen het je uit! Want naast onze handige blogs zijn we ook voor de camera gaan staan. Zo leer je ons een beetje kennen en maken we met rekenvoorbeelden, duidelijke uitleg en handige tips Financial Lease zo eenvoudig mogelijk.

Bekijk video's



Financial Lease video uitleg thumbnail

Droomauto elders gevonden?

Geen probleem! Ook dan helpen we je met de beste Financial Lease

 

 

 

Heb je de ideale bedrijfsauto buiten onze leasevoorraad gevonden? Geen probleem! Ook dan helpen we je graag verder met een "Financial Lease Zonder Zorgen".

Bereken zelf eenvoudig het maandtermijn voor de bedrijfsauto die je op het oog hebt en doe een vrijblijvende leaseaanvraag. Wij laten de aanvraag door diverse financiers beoordelen en binnen 1 werkdag hoor je van ons of de aanvraag is goedgekeurd.


Ook een AUTOVERZEKERING zonder zorgen


Wist je dat je via Financial Lease For You ook je autoverzekering kan afsluiten? Sterker nog, met 7 verzekeringsadviseurs gaan we ook hier voor de beste service. Zo helpen we je ook met een verzekering zonder zorgen voor jouw Financial Lease auto. 


Groen vinkje Financiering & verzekering onder 1 dak

Groen vinkje Scherpe premies

Groen vinkje Ontvang 3 beste offertes

Groen vinkje Gespecialiseerd verzekeringsteam met een persoonlijke adviseur

Offerte



Lego Volkswagen bussen

Financial Lease voor ZZP'ers

Dat is kiezen voor groeien in 2024

Is 2023 het jaar dat jij de eerste stap als zelfstandig ondernemer gaat zetten? Of gaat jouw onderneming juist de volgende stap zetten in zijn groei?

Voor menig ondernemer is een auto onmisbaar is de bedrijfsvoering. Als meest transparante online leaseaanbieder helpen wij je graag verder op weg. Lees in onze ZZP Lease blog alles over voor- en nadelen, tips en de stappen in het leasetraject.
 

ZZP Lease


4 elektrische financial lease autos

Een kennisbank vol handige blogs

Want we delen graag onze kennis met je

Kies een van onderstaande nieuwste blogs of ga naar de blogpagina voor een compleet overzicht.

Bekijk dit nieuwsitem

5 populairste lease auto modellen

Wil jij gebruik gaan maken van financial lease? Lees hier welke modellen het populairst zijn onder deze leasevorm en rij binnen no-time in jouw nieuwe auto.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Financial lease en je autoverzekering

Je hebt de knoop doorgehakt en je kiest voor financial lease. Doordat je gelijk economisch eigenaar bent, moet je zelf wel wat dingen regelen. Hoe zit het eigenlijk met je autoverzekering?

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Lease auto's vergelijken

Voor veel ondernemers is het kiezen van de juiste auto het lastigste onderdeel van het leasetraject. Gelukkig kunnen we je ook hierin helpen met tips, tricks en tools. Lees hier meer...

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Verschil financial- en operational lease

welke zakelijke leasevorm past het beste bij jou: financial lease of opertional lease. In deze blog vertellen we je alles over de verschillen en wat het beste bij jou past.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

Kosten van een financial lease auto

Wat kost het om zakelijk een auto te leasen als ondernemer? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van de leasevorm die je kiest. Wij leggen het uit a.d.h.v. een rekenvoorbeeld.

Meer
Bekijk dit nieuwsitem

MKB en Financial Lease

Ben je ondernemer in het MKB? In deze blog geven we je alle benodigde informatie zodat je kan beslissen of Financial Lease bij jouw bedrijf past.

Meer

Veelgestelde vragen

Jouw nieuwe zakelijke Financial Lease auto start hier

Financial Lease is zakelijke auto financiering voor ondernemers. Zo koop je een auto zonder direct de volledige verkoopprijs te hoeven voldoen. De leasemaatschappij financiert het aankoopbedrag en gedurende de leaseperiode betaal je dit terug met een vast maandtermijn. Aan het eind van de lease is de auto 100% jouw eigendom.

Lees hier meer over "wat is financial lease".

Financial Lease is een zakelijke financieringsvorm, je kan er daarom alleen gebruik van maken als ondernemer. Het maakt daarbij niet uit wat voor ondernemingsvorm je hebt, zowel met een eenmanszaak, VOF, BV of andere vorm kan je gebruik maken van Fianncial Lease. Zolang de onderneming maar staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel.

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor Financial Lease? Doe snel een vrijblijvende leaseaanvraag via onze website, binnen 1 werkdag informeren wij je over de mogelijkheden.

Als particulier kan je geen gebruik maken van Financial Lease. De particuliere tegenhanger van Financial Lease noemt met een "huurkoop". Dit bieden wij als Financial Lease For You niet aan.

Bij Financial Lease For You bestaat een leasetraject uit 4 stappen, namelijk:

1. Kies een auto
De auto mag uit onze voorraad komen, maar dit is niet noodzakelijk. Iedere auto die wordt verkocht door een Nederlands autobedrijf komt in aanmerking voor Financial Lease. Let wel op: de auto mag na afloop van de financiering niet ouder dan 11 jaar oud zijn.


2. Doe een vrijblijvende leaseaanvraag
Via onze website kan je vrijblijvend een leaseofferte aanvragen. Wij toetsen direct bij diverse financiers of ze jou de financiering kunnen verstrekken, binnen 1 werkdag ontvang je de uitslag.


3. Auto bekijken en kopen
Heb je een goedkeuring ontvangen op de leaseaanvraag en serieuze interesse in de auto, dan is het tijd om een bezichting te plannen. Hier helpen we je graag bij. Zijn vervolgens zowel de auto als financiering naar wens dan bevestig je de koop bij het autobedrijf, daarna volgt stap 4.

4. Lease afronden en rijden
Zodra je ons informeert over de koop van de auto gaan we de leaseovereenkomst voor je laten opmaken. Deze wordt getekend door zowel jou als het autobedrijf. Daarna kan de financier het kredietbedrag uitbetalen (aan het autobedrijf) en kan jij de auto ophalen.

Wil je het stappenplan in iets meer detail? Lees hier verder.

Alle veelgestelde vragen
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken