Nieuw en gebruikt. Bekijk alle beschikbare  V60 modellen in onze Financial Lease voorraad.

Volvo V60 Financial Lease

Verruim je leven met de Volvo V60. Elegant, sportief, ruim en veelzijdig, de Volvo V60 heeft haar punt gemaakt.
De Volvo V60 zakelijk rijden? Kies voor Financial Lease en profiteer van alle voordelen die leasen biedt.

Design
Elegant, dynamisch en zakelijk. De Volvo V60 heeft het typisch Scandinavische design dat Volvo eigen maakt; dit is een auto die zelfvertrouwen uitstraalt. Met diep gevormde zijkanten wordt het atletische karakter benadrukt, terwijl de dakspoilers extra uitdrukking geven aan de dynamische aard van de auto. De grote ramen accentueren het ruime interieur en laten zien hoe praktisch de V60 is. De Volvo V60 is de belichaming van de nieuwe lichting Volvo Cars.

Volvo V60 Financial Lease
Volvo V60 Financial Lease
Volvo V60 Financial Lease

Comfort
Het leven draait om belevingen. Haal het maximale uit ieder moment en geniet van momenten van rust. De Volvo V60 helpt je met beide en zorgt dankzij een combinatie van Zweeds vakmanschap en Scandinavisch design voor optimaal comfort. Reis comfortabel dankzij de luxe stoelen en individuee bedienbare climate control. Ervaar rust dankzij het ruime, simplistische design en diverse rijassistenten. Geniet van nog meer licht met het optionele panorama dak en het tot in detail afgewerkte interieur. Als Luxe als vertrouwd aanvoelt, dan zit je in de Volvo V60.

Volvo V60 Financial Lease
Volvo V60 Financial Lease
Volvo V60 Financial Lease

Financial Lease de Volvo V60

De Volvo V60 leasen? Kies als ondernemer voor Financial Lease en profiteer van diverse fiscale voordelen en zekerheid met een vast maandbedrag. Je leaset de Volvo V60 tegen het scherpste maandbedrag bij Financial Lease For You. Elders toch een goedkoper aanbod gevonden? Wij matchen het aanbod en je ontvang € 150,- met onze teruggave garantie. Daarnaast ben je bij Financial Lease zeker van het rentepercentage dat je betaald. Geen rare vanaf prijzen maar 'what you see is what you get' dankzij onze transparante rentepercentages. Vandaag aangevraagd? Uiterlijk morgen zekerheid! En heb je een vraag? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

Volvo V60 lease voorraad

De Volvo V60 is in vele varianten verkrijgbaar en ook in onze Financial Lease voorraad hebben wij 10-tallen modellen rijklaar staan. Je vindt zowel gebruikte als nieuwe V60 modellen in onze voorraad. Bepaal zelf uit welk jaar de Volvo V60 mag komen, hoeveel kilometer er op de teller mag staan en welke opties er minstens op moeten zitten. 

Ergens anders de V60 gevonden? Doe de bespaar-check!

Heb je ergens anders de ideale Volvo V60 gevonden, ook dan kan je profiteren van onze scherpe maandbedragen. Met behulp van onze calculator bereken je zelf eenvoudig jouw maandtermijn. Doe zelf de check en bereken hoeveel jij kunt besparen. Vraag geheel vrijblijvend de Financial Lease aan en binnen één werkdag krijg je van ons bericht of de aanvraag is goedgekeurd.

Meer weten? Download hier de brochure van de Volkswagen Golf.

Brochure

Gebruikt en nieuw. Bekijk hier alle V60 modellen in onze lease voorraad.

Voorraad

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid

Binnen 1 dag zekerheid

Transparante rentetarieven

Transparant over rente

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken