Nieuw en gebruikt. Bekijk alle Volvo modellen in onze Financial Lease voorraad en bereken zelf je maandbedrag.

Volvo Financial Lease

Met Volvo is elk moment de moeite waard. Ervaar puur rijplezier en comfort in de stoere XC-serie, zakelijke V-serie of sportieve S-serie. Onbezorgd en veilig rijden, dat is een zekerheid met Volvo. Evenwichtig en voor liefhebbers van strak design. Je leaset een Volvo voor de scherpste maandbedragen bij Financial Lease For You. 

Populairste modellen

 

 

Volvo V60 Cross Country Financial Lease

Lease de nieuwe Volvo V60 Cross Country

De nieuwe Volvo V60 Cross Country. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen is ook de nieuwe V60 een iconische estate en sterke toevoeging aan een mooie serie. Dankzij ongekende veiligheidsuitrustingen is ook de V60 een voorbeeld in veiligheid. De V60 kent het inspirerende Zweedse karakter waarbij met het design is gefocust op minimalisme en essentie. Beleef elke dag weer de optimale rijervaring met de kracht van de T8 Twin Engine, het geluid van het premium sound systeem en de ruimte dankzij het praktische interieur.

Vanaf begin 2019 is de nieuwe Volvo V60 Cross Country ook beschikbaar in onze Financial Lease voorraad. Lease de V60 of de nieuwe V60 Cross Country eenvoudig en voor het scherpste maandbedrag bij Financial Lease For You.

Voorraad Details

Lease de Volvo XC90

Ervaar de kracht, luxe en innovatieve details van de Volvo XC90. Niet enkel een opsomming van innovatieve features, maar een een op elkaar afgestemd geheel van design, ontwikkeling en elegantie. Ook de Volvo XC90 is een bron van rust dankzij minimalistisch en elegant Zweeds design. Voorzien van alle gemakken met onder meer een Bowers & Wilkens luidsprekersysteem, Apple CarPlay, glans reducerend TouchScreen, climate control en meer. En aan ruimte geen tekort, met 7 zitplaatsen en een bagageruimte van 671 liter (nog uit te breiden door het neer klappen van de achterbank). Ervaar zelf het plezier van de krachtige SUV van Volvo met Financial Lease.

Lease je de Volvo XC90 via Financial Lease For You, dan ben je altijd zeker van een scherp en transparant rentepercentage. Binnen 1 werkdag heb je zekerheid over de goedkeuring en niet onbelangrijk, je profiteert gegarandeerd van het laagste maandbedrag.

Voorraad

 

 

Volvo XC90 Financial Lease

Meer zien? Bekijk de gehele Volvo Financial Lease voorraad

Dáárom lease je een Volvo

Met Financial Lease rijd jij zo weg in je nieuwe Volvo. Zo beschik je direct over de auto en behoud je liquiditeit om in andere bedrijfsactiviteiten te investeren. Jouw Volvo lease je eenvoudig en voor het scherpste maandbedrag bij Financial Lease For You. Bepaal zelf je maandbedrag door de looptijd van de overeenkomst, hoogte van de aanbetaling en slottermijn naar eigen wens te bepalen met onze calculator. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voordelen van Financial Lease

 • Je bent direct eigenaar van de auto
 • Je behoudt liquiditeit, zo kan je dit ergens anders in investeren
 • Je bepaalt zelf de maandelijkse aflossing
 • Je bepaalt zelf de looptijd van de financial lease
 • Je profiteert van diverse fiscale voordelen (btw terugvordering, rente- en investeringsaftrek)
 • Binnen een paar dagen kan je over de nieuwe auto beschikken 

Voordelen van Financial Lease For You

 • Gegarandeerd het laagste maandbedrag
 • Altijd transparant over het rentepercentage
 • Persoonlijke service, wij denken met jouw (situatie) mee
 • Binnen 1 dag zekerheid over de aanvraag
 • Ook tweedehands auto's leasen
 • Geen cijfers nodig voor de aanvraag
 • Auto buiten onze voorraad leasen? Dat kan!

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid

Transparante rentetarieven

Transparant over rente

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken