Nieuw en gebruikt. Bekijk alle Volkswagen bedrijfswagen modellen in onze Lease voorraad.

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease

Je bent op zoek naar een bedrijfswagen. En niet zomaar een bedrijfswagen, maar een partner waarop je kan vertrouwen. Iedere dag, iedere klus. Volkswagen Bedrijfswagens biedt een ruime collectie bedrijfsauto's. Met de bewezen kracht van de Caddy, Transporter en Crafter ben je altijd zeker van een sterke en betrouwbare bedrijfsauto. Tot in detail aan te passen naar wens en voor een scherp bedrag te leasen bij Financial Lease For You.

Populairste modellen

 

 

 

Volkswagen Caddy Financial Lease

De Volkswagen Caddy Leasen

De Volkswagen Caddy is dé professionele oplossing in alledaagse situaties. Voorzien van talloze innovaties en strak design kom je met de Caddy altijd goed voor de dag. Met een laadruimte van 3,2 m3 (en zelfs 4,2 m3 in de Caddy Maxi) beschikt de Caddy over een aanzienlijke laadruimte. En ook op comfort is niet ingeleverd. De Caddy is uitgerust dezelfde hoogwaardige afwerking als de personenwagens van Volkswagen en beschikt over een breed aanbod radio- en infotainmentsystemen van hoogwaardige kwaliteit. De Volkswagen Caddy is nu functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit.

De Volkswagen Caddy Finacial Leasen? Slimme keuze! De Volkswagen Caddy is niet voor niets een van de populairste bedrijfswagens onder Nederlandse ondernemers. De Financial Lease van deze bedrijfswagen sluit je voordelig en snel af bij Financial Lease For You. Zo ben je zeker van een scherp maandbedrag en eerlijk rentepercentage. Bekijk snel de Caddy's op voorraad en bereken in 1 minuut jouw maandbedrag.

Voorraad Details

De Volkswagen Transporter Leasen

Gebouwd door vakmensen, voor vakmensen. De Volkswagen Transporter heeft één doel, het leveren van de beste prestaties in optimaal comfort. De Transporter heeft tot 9,3 m3 laadruimte, is standaard uitgerust met de efficiënte BlueMotion Technologie en is naar eigen wens samen te stellen en in te richten. De mogelijkheden zijn grenzeloos met keuze uit verschillende corrosserievormen, dakhoogten en stoel- en cabinevarianten. De Transporter is beschikbaar in maar liefst 7 varianten, van de gesloten bestelwagen tot de chassis dubbele cabine.

En je raadt het al, de Volkswagen Transporter kan je Financial Leasen bij Financial Lease For You. Je vindt deze robuste bedrijfswagen in onze Financial Lease voorraad.

Voorraad Details

 

 

 

Volkswagen Transporter Financial Lease

 

 

 

Volkswagen Crafter Financial Lease

De Volkswagen Crafter Leasen

De Volkswagen Crafter Maakt zwaar werk ligt. De Crafter is niet alleen de ideale bedrijfswagen, het is de ideale werkplek. Ideaal voor stadsverkeer dankzij de vele assistentie- en veiligheidssystemen en toepasbaar in iedere sector. Van personenvervoer tot goederentransport en van opslag tot een complete werkplaats. Met de volkswagen Crafter heb je altijd alles bij de hand.

Met de Volkswagen Crafter ben je altijd zeker dat je waarde voor je geld krijgt. Zo ben je met de Crafter verzekerd van een hoge restwaarde, laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. En sluit je een Financial Lease af bij Financial Lease For You, dan ben je ook zeker van een scherp en aantrekkelijk maandbedrag. Ga snel naar de voorraad en bekijk alle beschikbare Volkswagen Crafters.

Voorraad

Alle Volkswagen Bedrijfswagens bekijken? Ga naar de voorraad!

Voorraad

Dáárom lease je een Volkswagen Bedrijfswagen

Met Financial Lease rijd jij zo weg in je nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen. Zo beschik je direct over de auto en behoud je liquiditeit om in andere bedrijfsactiviteiten te investeren. De Volkswagen Bedrijfswagens lease je eenvoudig en voor het scherpste maandbedrag bij Financial Lease For You. Bepaal zelf je maandbedrag door de looptijd van de overeenkomst, hoogte van de aanbetaling en slottermijn naar eigen wens te bepalen met onze calculator. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voordelen van Financial Lease

 • Je bent direct eigenaar van de auto
 • Je behoudt liquiditeit, zo kan je dit ergens anders in investeren
 • Je bepaalt zelf de maandelijkse aflossing
 • Je bepaalt zelf de looptijd van de financial lease
 • Je profiteert van diverse fiscale voordelen (btw terugvordering, rente- en investeringsaftrek)
 • Binnen een paar dagen kan je over de nieuwe auto beschikken 

Voordelen van Financial Lease For You

 • Gegarandeerd het laagste maandbedrag
 • Altijd transparant over het rentepercentage
 • Persoonlijke service, wij denken met jouw (situatie) mee
 • Binnen 1 dag zekerheid over de aanvraag
 • Ook tweedehands auto's leasen
 • Geen cijfers nodig voor de aanvraag
 • Auto buiten onze voorraad leasen? Dat kan!

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid

Transparante rentetarieven

Transparant over rente

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken