Nieuw en gebruikt. Bekijk alle beschikbare Opel modellen in onze lease voorraad en bereken zelf je maandbedrag.

Opel Financial Lease

Iedere dag weer wordt er gewerkt aan nieuwe technologieën en grensverleggende innovaties om ons leven makkelijker te maken. En met een Opel ben je er zeker van dat je hiervan profiteert. Want the future is everyone's en Opel maakt deze veranderingen voor iedereen beschikbaar, met iedere auto die ze produceren. Rijdt mee de toekomst in, met een Opel Financial Lease.

Populairste modellen

 

Opel Astra Financial Lease

Lease de Opel Astra

Sportief, dynamisch, stijlvol. De Opel Astra is geen onbekende op de Nederlandse wegen en zeer geschikt voor zakelijke lease. Zo krijg je veel waar voor je geld met handige functionaliteiten als de Advanced Park-assist, Opel On-Star service-assistent, stoelverwarming en eventueel een zonnedak. Lease je de Opel Astra dan zit het ook met de veiligheid goed, dankzij het Opel Eye camerasysteem en adaptive cruise control. Kortom, een complete auto voor een sportieve prijs. Ervaar zelf de rijeigenschappen van de Opel Astra en lease hem voor een vast scherp maandbedrag.

Je leaset de Opel Astra voordelig en eenvoudig via Financial Lease For You. Bekijk snel alle beschikbare modellen, nieuw en gebruikt, in onze Financial Lease voorraad.

Voorraad Details

Lease de Opel Insignia

De Opel Insignia is dé zakelijke auto voor ondernemers die goed voor de dag willen komen. Met een strak en zakelijk design en elegant interieur is de Opel Insigna altijd een plezier voor het oog. Iedere rit opnieuw ervaar je de souplesse van de Duitse techniek die de rijervaring optimaliseert. En ook op innovatieve functionaliteiten is geen moeite bespaart. Zo is de Insignia verkrijgbaar met Opel On Star, Apple Car Play, Bose geluidsysteem en sfeerverlichting. Ervaar zelf het plezier van de Opel insignia bij een van onze parter autobedrijven.

De Opel Insignia lease je voor het scherpste maandbedrag bij Financial Lease For You. Graag snel de weg op? Bereken eenvoudig zelf in 1 minuut je gewenste maandbedrag en ontvang binnen 1 dag zekerheid over je aanvraag.

Voorraad

 

Opel Insignia Financial Lease

 

Opel Vivaro Financial Lease

Lease de Opel Vivaro

De Opel Vivaro bedrijfswagen helpt. Afgestemd op de wensen van ondernemers om zo iedere dag de maximale prestaties te bieden. Met de comfortabele cabine en ruime laadruimte, is de Vivaro bijzonder representatief en betrouwbaar. Deze bedrijfswagen is uitgerust met diverse veiligheidssystemen en praktische functies als het infotainmentsysteem, usb aansluiting en climate control. En, dankzij de praktische inrichting en optionele inklapfunctionaliteiten is de Vivaro hét mobiele kantoor. Ervaar zelf de kracht van de Opel Vivaro.

Lease je de Opel Vivaro, dan ben je bij Financial Lease For You altijd zeker van een scherp en transparant rentepercentage. Wel zo fijn. 

Voorraad

Nieuwsgierig naar de andere Opel modellen? Bekijk snel onze Financial Lease voorraad.

Dáárom lease je een Opel

Met Financial Lease rijd jij zo weg in je nieuwe Opel. Zo beschik je direct over de auto en behoud je liquiditeit om in andere bedrijfsactiviteiten te investeren. Jouw Opel lease je eenvoudig en voor het scherpste maandbedrag bij Financial Lease For You. Bepaal zelf je maandbedrag door de looptijd van de overeenkomst, hoogte van de aanbetaling en slottermijn naar eigen wens te bepalen met onze calculator. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voordelen van Financial Lease

 • Je bent direct eigenaar van de auto
 • Je behoudt liquiditeit, zo kan je dit ergens anders in investeren
 • Je bepaalt zelf de maandelijkse aflossing
 • Je bepaalt zelf de looptijd van de financial lease
 • Je profiteert van diverse fiscale voordelen (btw terugvordering, rente- en investeringsaftrek)
 • Binnen een paar dagen kan je over de nieuwe auto beschikken 

Voordelen van Financial Lease For You

 • Gegarandeerd het laagste maandbedrag
 • Altijd transparant over het rentepercentage
 • Persoonlijke service, wij denken met jouw (situatie) mee
 • Binnen 1 dag zekerheid over de aanvraag
 • Ook tweedehands auto's leasen
 • Geen cijfers nodig voor de aanvraag
 • Auto buiten onze voorraad leasen? Dat kan!

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid

Transparante rentetarieven

Transparant over rente

The form contains errors

 • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken