Nieuw en gebruikt. Bekijk alle beschikbare Mercedes
A-Klasse modellen in onze Financial Lease voorraad.

Mercedes-Benz A-Klasse Financial Lease

Ervaar luxe, gemak en innovatie op een manier zoals alleen Mercedes-Benz het kan brengen. Met de A-Klasse kom je altijd goed voor de dag en is iedere rit een nieuwe ervaring. Zakelijk rijden? Kies voor Financial Lease van de Mercedes A-klasse. Niet teveel betalen? Dan kies je voor Financial Lease For You en onze lage rentepercentages.

Design
De belijning van de nieuwe A-Klasse is de perfecte weerspiegeling van de designfilosofie van Mercedes-Benz. Sensuele puurheid. De oppervlakken zijn nog puristischer weergegeven en de details zijn nog opvallender. Dit alles geeft de A-Klasse is luxueus en chique design. Zelfs met de standaarduitvoering profiteer je al van bijzonder veel klasse. Maar uiteraard verder upgraden mogelijk, bijvoorbeeld met 16 inch lichtmetalen velgen, sportief onderstel of extra premium uitstraling met de Progressive uitrustingslijn.

Financial Lease A-Klasse
A-Klasse Financial Lease
Mercedes A-Klasse Financial Lease

Comfort
Van een luxe auto mag je veel verwachten. En van een Mercedes A-Klasse nóg meer. Uitgerust met tal van innovatieve functies, strak interieur en talloze connectivity- en veiligheids assistenten is deze auto uniek in z’n klasse. Dankzij het volledig nieuwe LINGUATRONIC systeem verstaat de nieuwe A-Klasse je woord voor woord. Your wish is its command. Functies als draadloos telefoon opladen, heads-up display en sfeerverlichting maken iedere rit net dat laatste stukje aangenamer.  En dankzij functies als Cruise-control, actieve remassistent, speciale camera’s en (veel) meer ben je altijd verzekerd van optimale veiligheid. En dat alles in combinatie met de scherpste Financial Lease. Zo bieden we bij Financial Lease For You de ‘Laagste Prijs Garantie’. Vind je elders tóch een goedkoper aanbod, dan matchen wij deze en ontvang je direct bij het afsluiten € 150,- als vergoeding voor de moeite. Zo ben jij 100% zeker van het beste aanbod.

Mercedes A-Klasse Financial Lease
Financial Lease A-Klasse
A-Klasse Financial Lease

Motor
De Mercedes-Benz A-Klasse is leverbaar met zowel een diesel- als benzinemotor. De dieselmotor heeft een max. vermogen van 85 kW / 116 pk en een CO2-emissie van 10/144 g/km. Met de benzinemotor heb je keuze uit de A200 en de A250 met respectievelijk 120 kW / 163 pk en 165 kW / 224 pk.

Financial Lease Mercedes A-Klasse
Mercedes A-Klasse Financial Lease
Financial Lease A-Klasse

Financial Lease de Mercedes A-Klasse

Op zoek naar een zakelijke financiering voor de Mercedes A-Klasse? Dan zit je goed met Financial Lease. Met Financial Lease ben je direct eigenaar van de A-klasse en behoud je liquiditeit in de onderneming dankzij een vast maandbedrag. Daarnaast ben je bij Financial Lease For You zeker van het goedkoopste maandbedrag, dankzij onze Laagste Prijs Garantie. Binnen 1 dag heb je zekerheid over de financieringsaanvraag en dankzij onze transparantie omtrent rentetarieven (wel zo fijn), is het afsluiten van de Financial Lease voor jouw nieuwe A-klasse super eenvoudig. Heb je vragen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

A-Klasse lease voorraad

In onze lease voorraad vind je 10-tallen nieuwe en occasion A-Klasse modellen. En, met behulp van de handige zoekfilters maak je binnen een paar tellen een selectie van de modellen die het beste bij jou passen. Heb je de A-Klasse ergens anders gevonden, ook dan kunnen wij de Financial Lease voor je regelen. Zo ben jij zeker van het scherpste maandbedrag.

Ergens anders de Sprinter gevonden? Doe de bespaar-check!

Heb je ergens anders de ideale A-Klasse gevonden, ook dan kan je profiteren van onze scherpe maandbedragen. Met behulp van onze calculator bereken je zelf eenvoudig jouw maandtermijn. Doe zelf de check en bereken hoeveel jij kunt besparen. Vraag geheel vrijblijvend de Financial Lease aan en binnen één werkdag krijg je van ons bericht of de aanvraag is goedgekeurd.

Meer weten? Download hier de brochure van de Mercedes A-Klasse.

Brochure

Gebruikt en nieuw. Bekijk hier alle A-Klasse modellen in onze voorraad.

Voorraad

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid

Binnen 1 dag zekerheid

Persoonlijke service

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Uw geselecteerde auto's
Vergelijken