Transparant over Financial Lease rente

Rente. Je denkt er misschien liever niet over na, maar je krijgt er met financieren altijd mee te maken. Immers, net als iedere andere vorm van financieren betaal je voor Financial Lease een percentage rente. Dus als je toch rente moet betalen, dan natuurlijk liever zo laag mogelijk. Helaas zijn lang niet alle aanbieders even transparant over de tarieven die zij hanteren. Zo hopen ze dat je het rentepercentage niet opmerkt en verkopen ze je een hogere rente dan je verwacht.

Bij Financial Lease For You zijn we van mening dat je pas een goede beslissing kan maken met alle relevante informatie. Dus ook rentepercentages. Daarom leggen we hieronder uit wat onze Financial Lease rente is én waar je op moet letten als je gaat vergelijken.

Laagste rente Financial Lease

Het rentepercentage dat wij kunnen aanbieden is altijd afhankelijk van een aantal factoren. In de meeste gevallen kunnen we rekenen met een percentage van 5,99%. Dit ten opzichte van veel (grote en bekende) aanbieders in de markt die met 7,99%, 8,99% of zelfs 9,99% rekenen. Bestaat je onderneming nog maar kort, is de aanbetaling gering of is de auto niet courant, dan kan het zijn dat we met 6,99% rekenen, maar dit laten we altijd vooraf weten. Je zit dan nergens aan vast.

Sluit je een Financial Lease van meer dan € 25.000 euro, dan rekenen we zelfs met een percentage van 5,49% of 6,49%. Ligt je financiering nog een stukje hoger, dan gaan we uiteraard kijken of we meer voor je kunnen betekenen.

Rentepercentage vergelijken; let op deze 'truc'

Het is verstandig om Financial Lease offertes te vergelijken. Zo weet je zeker waar je het goedkoopste aanbod krijgt. Let met vergelijken ook op het definitieve rente percentage dat je wordt aangeboden. Een berekening via een online lease calculator is bij veel aanbieders namelijk een ‘vanaf prijs’ met een ‘vanaf rente’. Het definitieve aanbod valt daardoor vaak hoger uit. Wanneer je gaat vergelijken, let dan ook op de volgende ‘truc’:

Rente Financial Lease

In de afbeelding hierboven zijn twee lease aanvragen weergegeven. Door enkel naar het maandtermijn te kijken, lijkt optie twee voordeliger. Echter, zoals onderstaande afbeelding laat zien, ben je met optie twee  een stuk duurder uit.

Rente Financial Lease

De eerste afbeelding laat namelijk niet het rentepercentage zien van beide opties, terwijl de tweede laat zien hoe belangrijk dit is. Aanbieder twee gebruikt een hoger rentepercentage, waardoor je meer rente betaalt. Hierdoor zou je maandtermijn normaal gezien ook hoger liggen, maar dankzij de hogere slottermijn wordt de maandtermijn weer verlaagd. Over de gehele contractduur ben je bij aanbieder twee € 1.585 duurder uit. Samenvattend: let met vergelijken dus op de Financial Lease Rente, maar ook op de looptijd en slottermijn.

Het laagste maandbedrag

Bij Financial Lease For You ben je dus altijd zeker van je maandelijkse kosten voor financial lease. En… wij durven te beloven dat je bij ons altijd het laagste maandbedrag betaald. Kom je elders onder dezelfde condities toch een beter aanbod tegen, vergelijk dan je offerte en verdien € 150,- euro cashback.

Lease voorraad

Jouw droomauto is niet ver weg. Bekijk hier onze voorraad lease auto's en bereken in 1 minuut jouw maandbedrag.

Voorraad

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Laagste prijs garantie

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid

Persoonlijke service

Persoonlijke service

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}