Transparant over Financial Lease rente

Wanneer je kiest voor Financial Lease, leen je geld van een leasemaatschappij. Net als iedere andere vorm van financiering betaal je voor Financial Lease een percentage rente. Echter, lang niet alle aanbieders zijn hier even duidelijk over of geven hier enige vorm van informatie over. Zo hopen zij dat je dat niet opmerkt en verkopen ze je een hogere rente dan jij verwacht. Bij Financial Lease For You zijn we van mening dat je pas een goede beslissing kan maken met alle relevante informatie. Dus ook rentepercentages. Zelf je rentepercentage berekenen is dus niet nodig, daar zijn wij gewoon transparant over.

Rentepercentage bepalen

Het rentepercentage dat wij kunnen aanbieden is altijd afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het rentepercentage afhankelijk van jouw persoonlijke situatie als ondernemer, maar ook van de auto die je kiest. Bestaat je onderneming nog maar kort, is de aanbetaling gering of is de auto niet courant, dan rekenen we met een rente van 6,99%. In de meeste gevallen kunnen we echter rekenen met een percentage van 5,99%.

Sluit je een hogere financial lease van meer dan € 25.000 euro, dan is het rentepercentage zelfs 5,49% of 6,49%. Ook hiervoor geldt dat het type auto, de financiële situatie van de onderneming en aanbetaling bepalend zijn voor de definitieve rente die we kunnen aanbieden.

Rentepercentage vergelijken

Als je jouw ideale auto hebt gevonden, ga je uiteraard eerst offertes vergelijken. Let dan ook op het definitieve rentepercentage dat je wordt aangeboden. Een berekening via een online lease calculator is namelijk vaak een 'vanaf' prijs. Het definitieve aanbod valt daardoor vaak hoger uit. Zodra je alle informatie hebt, dus ook rentepercentages, kun je écht vergelijken bij welke aanbieder je het laagste maandbedrag betaald.

Het laagste maandbedrag

Bij Financial Lease For You ben je dus altijd zeker van je maandelijkse kosten voor financial lease. En… wij durven te beloven dat je bij ons altijd het laagste maandbedrag betaald. Kom je elders onder dezelfde condities toch een beter aanbod tegen, vergelijk dan je offerte en verdien € 150,- euro cashback.

Lease voorraad

Jouw droomauto is niet ver weg. Bekijk hier onze voorraad lease auto's en bereken in 1 minuut jouw maandbedrag.

Voorraad

Voordelen Financial Lease For You

Laagste maandbedrag

Gegarandeerd het laagste maandbedrag

Snel zekerheid Financial Lease aanvraag

Binnen 1 dag zekerheid over jouw aanvraag

Persoonlijke service

Persoonlijke service

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}